Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mentior
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőletek asztali PC összedobása ügyében!
1. Mire fogod használni a gépet?
Játszani (Lol, Cod új, Wot, Crysis 2, +általában az új játékok), Filmezésre szintúgy Hd is, tervező programokat NEM futtatok a gépen, 3D munkát NEM végezek, esetleg videoszerkesztés akár konvertálás előfordul heti 2-3 alkalmas rendszerességgel.2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel most?
Ezek maradnának az új configban is:
Monitor: Samsung 2333 SW (Full HD 1920 x 1080)
Ház: Cooler Master elite 335
Bill: Gigabyte K-8100
Dvd író-olvasó: Sony Optiarc AD-5280 SATA
Egér: A4-Tech XL-750BK lézer
HDD: samsung 1,5 tb (2 particióval, de szeretném ha SSD-n lenne a rendszer)Ezek vannak még, de meg kellene tőle szabadulnom:
CPU: jelenleg: Amd Phenom II x2 545 3000 mhz
Ram: jelenleg: 2x2 Gb Geil ddr2 800mhz
Video kártya: jelenleg: Geforce 9800 Gt 512MB ram
Táp: jelenleg: Hipro 400 Watt-os táp
Alaplap: valami régebbi Gigabyte sajnos nem tudom meghatározni (sorry)3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
CPU:
Ram:
Video kártya:
Táp: jelenleg:
Alaplap:
SSD:Megjegyzés: Eddig AMD fan voltam, de kicsit elmerülve a témában úgy látom, hogy az i5 sandybridge-es procik ott eszik meg az amd-ket ahol csak lehet, továbbá Nvidia fan vagyok, de természetesen nyitott vagyok lehetőségekre de egy kártyát kinéztem (GIGABYTE GV-N560OC-1GI GTX560Ti 1GB GDDR5 PCIE 65.000.)
4. Mennyi a kereted rá?
150-170K van rá, pár ezer Ft difi beleférhet. A megjelölt cserélendő alkatrészek árát nem szeretném belekalkulálni a dologba, majd valahogy megpróbálom eladni őket.
5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol?
Samsung 2333 SW (Full HD 1920 x 1080)Nagyon köszönöm a segítségeteket!
(ha valamit nem világítottam meg eléggé, kérlek jelezzétek és próbálom korrigálni!)
Üdv: Mentior[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest