Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lipitloty

    csendes tag

    Sziasztok! Használt asztali gépet szeretnék vásárolni. Jó ideje nem követem a trendeket, ezért nem igazán tudom, mit kéne keresnem a használt piacon. Ha valaki segítene, hogy mik ebben az árkategóriában a figyelendő és kerülendő procik, kártyák stb. az nagyon hasznos lenne. RAM-nál sem tudom, mennyit számít a mennyiség, mHz-értékek stb. Köszönöm szépen!

    1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok? Fordítói munka (nem erőforrásigényes) + single-player játék (leginkább a Warhammer 2: Total War szeretném ha optimálisan futna rajta, meg a jövőben megjelenő új része, ami gyanúsan ugyanez az engine lesz). Hosszú távon pár egyéb single player játék (pl. ha a jövőben megjelenő Star Wars játékok közül lesz vmi Fallen Orderhez hasonló, ilyesmik).
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani? SSD + perifériák + monitor.
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged? Teljes gép monitor és perifériák nélkül.
    4. Mennyi a kereted rá? 100-150k
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? 1080p60, HDMI-DVI kábellel használom (BenQ GL2460)
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél? Nincs, de az olvasottak alapján az intel procik jobbak az említett játékhoz.

Új hozzászólás Aktív témák