Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
válasz rAY.BAN #101747 üzenetére
- Elég lesz az a proci. Még 980-nak is elég lenne.
- B150M D3H-ból van DDR4 és DDR3 is. Írok olyat amiből leginkább csak DDR4 van: Asrock B150M Pro4, Pro4S, MSI B150M Bazooka, MSI B150M Mortar, Gigabyte B150M-D3H, Gigabyte H170M-D3H, Asrock H170M Pro4, Pro4S ~24-28k (De azért ezeknél is figyeld, hogy DDR4 legyen)
- Nem, ott az MSI Gaming kártyára gondolt a kártyára gondolt. (Amit te írtál az is az szerintem. linkeltem a Gaming-et) De a Gigabyte G1 Gaming is ok, csak az batár hosszú, figyelni kell, hogy befér-e a házba.
-16Gb egy darabig még túlzás játékra elég a 2*4 is. Amúgyis azt a legegyszerűbb bővíteni. De ha gondolod vehetsz 16Gb-ot te tudod, de játékra jelenleg nem éri meg szerintem.
A maradék 30k-t meg tedd el nehezebb időkre.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Mesterlövész/Sniper - Rossz PC játékok
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- 2 év gari:FehérPc/I5 12400F/16Gb RGB/500Gb M2/RTX 3070
- Eladó csúcskategóriás gamer és munkaállomás PC
- Eladó félkonfig! Gigabyte GA-Z97P-D3, I3-4370 (OEM) / Processzor hűtő, G.Skill Ripjaws DDR3 2133MHZ.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest