Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • perecKING

    senior tag

    Sziasztok!

    Mar reg nem vagyok aktiv a topikban, de unatkozok szoval godoltam megosztom veletek.

    Korabban sokat biraltam az Asrock lapokat. Mostansag sokat nottek a szememben. Foleg mivel itx-ben NALAM! be is elozte az eddig magabiztos Asus-t es Msi-t.
    Persze ez csak az en velemenyem.... lehet sok "tamogatott" tesztet olvasni a neten. Ezekben a tesztekben viszont nincs benne az en legujabb lapom. Sajnos az Asrock volt olyan ostoba, hogy az atlag gamerek szamara letezo legjobb itx lapjat nem arusitotta csak egy ostoba hazzal.....ez az M8!
    Ha arusitottak volna biztosan megeszik az asus impact-ot es az Msi Ack lett volna a koret!

    Sokan akarnak itx-et. De ugye annak van nehany kovetkezmenye. Ebbol ami valoban fajo, hogy csak integralt hang van. Erre volt ugye a megoldas az itx csucsa az asus impact. Nekem nagy csalodas volt. Nem szolt jol...es a cmos reset gombot gyakrabban kellett nyomni mint a powert.... a hatalmas tuning lehetoseget nem tartom fontosnak mivel senki sem akar rekordokat dontogetni itx-en.

    Most viszon vettem egy asrock M8 lapot ami mar a kinezetevel eladta magat! Konkretan ugy nez ki, hogy "az alaplapcsinalo gepbe bedobtak egy uj sound blaster z hangkartyat es ez lett belole" :DDD
    Es bizony ez ugy is szol! Csak azert mondom mert van ilyen hankartyam. :))

    Es minden masban ugyan azt tudja amit egy jo Z87 lapnak tudnia kell. Persze a ram nem desktop.

    Ami meg nagyon jo volt az elmult idoszakbanaz asrocktol: X99 itx, Z97e itx

    mobilrol

Új hozzászólás Aktív témák