- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Bluetooth hangszórók
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
szatocs
üzenetére
Bocs, nem volt rá idő, így is többet tapiztam a kávát a bemutatóteremben, mint úgy első gondolatra helyesnek véltem (pedig nemigen volt több egy órától, de max másfél...).

De ha esetleg érdekel valakit az U2410, nekem tetszett. Bár persze, ha valaki szőrszálat akar hasogatni, akkor én is tudnék mondani egy kazal gyenge pontot is (kimondott hibát azért nemigen), viszont tényleg jó kis monitor, nem hazudnak a számok a specifikációban.
A monitor elektronikájától függ. Lehet, hogy látszólag megeszi, de a képfeldolgozó elektronika átkonvertálja a fixen 60Hz-es panelnek, lehet hogy egy bizonyos tartományban szabadon tudod állítani, és meg is jelenik minden képkocka, de lehet, hogy már egy apróbb elhangolásra is villogással (és/vagy szétesett képpel, kikapcsolással, stb.) reagál.
Ha érdekel, próbáld ki, kárt elvileg nem tehetsz ezzel a monitorban. (Max kell egy ki-be kapcsolás, és/vagy OS reboot...)
Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Spotify
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- 23" Érintőképermyő - Full HD - Konferencia monitor - Cisco DX80 CP-DX80-K9 V05 - All in one
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- WaveShare 4.3inch Capacitive Touch Screen LCD, 800 480, HDMI, IPS, Various Devices & Systems Support
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest