- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-book olvasók
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
i are robot
senior tag
válasz
pete_21
üzenetére
Ezt nem mondtam. Nem vagyok a technológia szakértője, valamiben biztos jobb mint a CCFL háttérvilágítás (fogyasztás, homogenitás, stabilitás, stb...), viszont azt látom, hogy akik csak a marketinganyagokból tájékozódnak, mint valami megváltó istenségre, úgy tekintenek a LED-re, meg sokszor a gyártók is úgy állítják be, mintha valami forradalmi, világmeváltó technológia lenne. Sokan szerintem eleve keverik az OLED-del, szóval megy a csúsztatás meg vakítás ezerrel. A feljebb linkelt xms oldalon számold össze, hányszor szerepel a LED szó. LED így, LED úgy, ez a fogkrém ezerszer jobb mint az előző generációs, de ettől már aztán tényleg nagyon szuper fehér lesz a fogad, ésatöbbi…
-
Daffni2
addikt
válasz
pete_21
üzenetére
Nézz meg egymás mellett ugyanolyan panellal szerelt monitort, amiben az egyik LED-es háttérvilágítású, a másik meg "hagyományos".
Elég markáns különbség van a LED-es javára.
Ami számomra hab a tortán, hogy bekapcsoláskor azonnal teljes fényben pompázik.A fényes bevonat engem nagyon zavar,meglehetősen nehéz lenne olyan helyet találni az elhelyezésénél, hogy ne tükröződjön.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Lg Ultragear 32' 180hz nano ips
- Alienware AW3423DW QD-OLED monitor - 2028. 01. 24-ig tartó ALZA jótállás
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Eladó: 2 db MSI MAG272CQR 27' Ívelt Gaming Monitor (csak egyben)
- 10" Hirdető monitor - LED - Philips Color10BDL4551T Multitouch - Kamerás - Hangszórós - érzékelős
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő