Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggg1
aktív tag
válasz
krealon
üzenetére
Szia!
Közben megtaláltam a válaszod a másik topicban, de jöjjünk csak át ide.
Igen, a bridge-ig már jó ideje eljutottam, és alapból próbáltam ilyet létrehozni, mert a leírás, amivel a VPN szervert csináltam, alapból létrehozott ilyet is. De ezek szerint ezt nem sikerült, ill. nem értettem meg pontosan ennek a konfigurációs lépéseit."De mielott nekvagsz, jo lenne, ha a halozati alapismereteket felfrissitened, nehogy siras legyen a vege."
Jó lenne, ha a magukat sokra tartó szakemberekben volna annyi szakmai alázat, hogy fölényeskedés nélkül is tudjanak másoknak segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold