Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Pánik a memóriapiacon
- Gigabyte alaplap topik
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejelhar
senior tag
válasz
user12
üzenetére
Mire kell?
Ha nem extrém módon cifrázod (mint pl. otthon én sem, nekem van mindkettő a házba ), akkor teljesen okay.
Ha csak trunk és access port kell, de mondjuk érdektelen az independent VLAN lookup, akkor teljesen okay.
Sőt,
- van nekem egy régi CRS125 nyugdíjazva, ezen a switch chippel kéne babrálnom RouterOS alatt külön a VLAN-ok okán, ezt utálom, nehézkes a beállítása.- van egy CSS106 a TV alatt, RouterOS-ről átváltva SwOS-re, ennek előnye, hogy egyszerűsödök a beállítás és már csak az jelenik meg eleve SwOS alatt, amit támogat is is. Például mivel ebben nincs hardware támogatás a link aggregációra, ezért a web felületen meg sem jelenik ez a lap (LACP).
- ellenben a CSS610 alatt meg igen, mivel itt a hardware minden cafrang nélkül tudja, hiába SwOS Lite. Én nem érzem hátrányát semmiben, valszeg a Lite elnevezés inkább azért van, mert erre nem lehet RouterOS-t tenni, pláne arra visszaváltani.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2450M I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold