Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrzed
senior tag
Ebbe már én is belefutottam... a hibabejelentőnél a hölgy váltig állította, hogy a 100-al kezdődő ip címem márpedig publikus, nem vagyok natolva. Nagyon kitartónak kellett lennem, hogy hajlandó legyen segítséget kérni... pár perc zenehallgatás után elnézést kért, megtudta, hogy valóban natolva vagyok... egy korábbi kapcsolat "beragadt" ezért kerültem ebbe a helyzetbe. Azt is elárulta, hogy ebben az esetben technikusoknak kell manuálisan rendezni a problémát, nem tudom megoldani legközelebb sem, ha előáll ugyanez a szituáció.
szerk.: Vandán nagyon nehéz átjutni ilyenkor, mindenképpen meg akarja oldani a gondot, nem kapcsol senkit, meggyőzödése, hogy nálam van a hiba és elközsön azzal, hogy visszahív később. Ilyenkor nem kell mást mondani, csak "ejmiakőtyúkanyókend" visszakérdez, ha megismétled feladja, és kapcsolja az ügyintézőt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Msi Nvidia Fx 5700 ultra gddr3. ritka
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC drón szett - új állapotban
- ÚJ! Razer Hammerhead Pro Hyperspeed True Wireless Gamer fülhallgató - dobozában!
- Eladó Dell Latitude 5420 FHD IPS i5-1135g7 16gb 256gb 1 év gar
- Asus Gamer PC: i5-10600KF // RTX 3060 Ti // 1Tb SSD // 16Gb Ram
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- iPhone AIR 256GB 100% (2028.10.22 Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ekkold