Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
f8enter
üzenetére
Na elso korben azt tudom neked adni, mint segitseget, hogy ezt a mikrotikes oldalt fusd at, es nezd meg, hogy valamelyik tipikus hibaba nem futottal bele, mert az okozhat ilyen szakadozasokat. Foleg a vlan-bridge osszerendeleseknel lehet szivas, mivel vlan interfeszt hozol letre mindenre.
https://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual:Layer2_misconfiguration
Foleg a "Bridged VLAN on physical interfaces", "Bridged VLAN" bekezdeseket nezd meg.
Ezen felul szerintem adj hozza egy proci terheles grafikont es nezd meg, hogy abban az idoszakban, amikor a kieses volt mennyire volt terhelve a proci. Mivel te gyakorlatilag procibol tolod az osszes vlanozast es bridgelest, ezert ha valami loop vagy elakadas van aszerint valoszinuleg latni fogsz vagy kiugrast vagy - ha van alapforgalom - visszaesest a prociterhelesben.
Azt viszont nem ertem mi ertelme van 1Gbites queue-knek, amikor 100mbites az osszes port a wifik fele.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ekkold