Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Quent1n

    senior tag

    Köszönöm a válaszokat!

    (#85952) jjeahh: 12-40 2.8-ra gondoltam. Eddig csupa jót olvastam róla. A másik alternatíva a Pana 12-32 2.8 II lenne. Lényeg, hogy szeretnék egy olyan obit a gépre, ami zoomos és ilyen általános célra tökéletes, vihetem streetfotókhoz, de a természetben is megállja a helyét egy kirándulás alkalmával. Köszi az összehasonlítót oldalt, tudtam rajta csekkolni, hogy valóban jobban mos mint a mostani rendszer.

    (#85953) MrChris: Ma bemegyek MM-ba és megfogdosom, bár már látni sokat láttam. :) Nekem kis/közepes méretű kezem van, szóval vélhetőleg nem lesz vele gond. A G7X fogásával se volt semmi bajom pedig az se arról híres, hogy jó fogni :D RAW-okon pár húzást mindenképp szoktam csinálni ez a Canon kompakton is szinte kötelező, végülis képenként pár mp, szóval nem vészes. Sok videót néztem neten de nem csak egy sétálósat találtam ahol fókuszt tévesztett a gép. Vannak még ilyen teszt anyagok?

    A SIGMA obival most gondolkodásra késztettetek :D Ugyanis árban 60k ökrül van míg az Oly meg 100 ami azért jelentős difi, persze használtan is biztos találnék. Mindenképp kéne egy jól használható szép háttérelmosásra képes fix portréobjektív. Jó persze zoomos is lehetne csak az nem ez az árkategória. :D

    Oly 12-40 vs Pana 12-35 közt ti milyen difit láttok? Nekem az Oly szimpibb, bár most a Pana olcsóbb. Videókat amit láttam nincs köztük nagy különbség bár a Pana ugye Pana vázzal stabis.

    Persze ha van valami jobb javaslat jöhet, de pénzbe nem nagyon fér bele több.

    Illetve milyen kisméretű táska lenne amibe a gép + mondjuk az Oly 12-40 - Oly 45/sigma 60 + pótakku elfér? Lowerpro Apex 100 v 110. Ki mit használ egy hasonló méretű pakkra itt?

    Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...

Új hozzászólás Aktív témák