Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • james001

    veterán

    Nnna végeztem a sztorival. Hátizé. Sejtettem hogy ez lesz a vége,mivel már voltak jelek amiből rá lehetett jönni mi az igazság. Mármint arra gondolok hogy a Big Boss akit irányítunk,az nem Big Boss. Pl. volt amikor az AI Pod nem ismert fel,kiderült hogy Eli nem a fiam,meg hasonló apró infók.
    Elég üresnek érzem most magam belül,egy olyan nagy szamár feliratot látok a fejemre írva,mert azért durva hogy beletoltam 80-90 órát a játékba azon loholva hogy valami durva dolog kiderüljön,erre csak ennyi... Meg azért ez egy jó nagy kib*szás azoknak akik eleve az igazi Big Boss előzményeit akarták megismerni,hogy épült fel az igazi Outer Heaven stb. de nem inkább rátoltak egy egész részt egy hamis Big Boss-ra. (Akit amúgy a Metal Gear 1-ben Solid legyőz,ez mondjuk elég érdekes volt olvasni a végén...)
    Most már értem miért vagytok igazán pipák a Konami-ra,mivel még annyi mindent el lehetett volna mesélni ebben a részben is akár,de tuti lett volna egy MÍGS6 is,ha nincs a Kojima mizéria :( :(((
    Megnéztem az Episode 51-et is,király misszió lehetett volna abból is :W A végét viszont annyira nem értettem,mármint az egész szabadság szobros meg ikertornyos dolgot. Liquid lesz a felelős 911-ért vagy miarák? :DDD Na mindegy,szerintem már soha nem tudjuk meg az igazi befejezést,meg a magyarázatot mindenre.

    Amúgy szerintem eddig ez volt a legjobban irányítható MGS,pont így az 5-ik utolsó részre sikerült szép csiszoltra megcsinálniuk :D Az ismétlődő side ops-ok és egyéb unalmas dolgok elég nagy negatívumok,de igazából a PW-ből ezt már "megszoktam" :D De így is elég addiktív tud lenni,főleg azért hogy megszerezz bizonyos embereket az MB-re hogy felfejlődjön az adott csapatod,meg hogy nyersanyagokat gyűjts,stb. Ami viszont nagyon hiányzott,azok a boss fight-ok voltak. Jó persze ott volt Quiet,Sahelanthropus meg néha a Skulls-ok,de ezek nem voltak akkora hatással rám mint az előző részek ikonikus boss-jai... Azoknak voltak felvezetései,mindegyik különleges volt valamitől,ezek meg csak hirtelen előjöttek azt kész.
    Még írhatnék egy csomó mindent de már késő van :D Így is ami eszembe jutott csak azt lekörmöltem gyorsan.

    Még azért megcsinálom szerintem a maradék dolgokat a játékban (side ops-ok,extreme missziók,stb.),meg megnézem milyen a Metal Gear Online,aztán ennyi volt az MGS5 :( Ja meg ott van még az a videó is amit .LnB linkelt anno.

    Mindenképp egy kiváló játékszériát ismertem meg,sajnálom is hogy nem előbb találtam rá... Kojima meg... Puszi a fejére ;] Csak kár hogy pont ez a remek játék került ilyen befejezetlen sorsra.

    [ Szerkesztve ]

    "The stars have died and the heavens go up in flames"

Új hozzászólás Aktív témák