Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz james001 #2904 üzenetére

    Nos, mindennemű spoiler nélkül. Az 5. részben már nem nagyon fog tisztulni a kép. Mármint nem fog megmagyarázni dolgokat amik most a 4. rész végén nem tiszták. Az 5. részben történtek a sima Metal Gear-re vannak kihatással az én elméletem szerint. De ez nem feltétlenül biztos. Csak az én teoriám szerint. :) Még itt a topikban sem volt azt hiszem egyetértés azt hiszem róla mikor leírtam mit gondolok.
    De többet az 5 ről nem beszélnék most. Majd ha végeztél vele. Akkor elolvashatod amit a blogomban írtam róla. Aztán beszélünk.
    Bár az öt elég hosszú lesz, főleg a felépítése miatt, el leszel vele egy darabig.

    Metal Gear Rising: Revengeance-et meg ha jobban figyeltél a 4. résznél akkor elfelejted a francba. Mert az szépen arcon köpi az egész sztorit amit a 4. rész lezár. Béke van, nincsenek magánhadseregek, nincs AI. Így lett vége a négynek.
    Ellenben a Rising-ban meg megint háború, harc... :(((
    Ha Raiden-es játékot akartak csinálni akkor nem értem miért nem azt a sztoriját dolgozták fel Raiden-nek amikor elmegy kiszabadítani Sunny Emmerich-et.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák