Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • .LnB

  titán

  Na akkor a tegnapi nap recap tőlem.

  A Medve: Sokat beszéltetek arról, hogy milyen nehéz megölni. Engem nem random támadott meg, hanem a SideOps-os küldetésben mikor el kell fogni ott messziről távcsöves kábítópuskával egyet belelőttem, lépett kettőt és kifeküdt. Nem kellett vele harcolnom sem.

  DD: Nem tartom túl hasznos társnak. Azon felül, hogy spottolja a növényeket és az ellenfelet. De én pont egy olyan küldetésre vittem magammal ahol sokat kellett utazni. És ló nélkül szívás volt, jármű meg sehol nem volt. Kiadtam neki a parancsot, hogy maradjon a helyén, de nem. És egyszer tudtam rávenni, hogy kapjon el egy őrt. Szóval én nem látom értelmét nagyon. Spottolni én is szoktam mindig távcsővel, a cuccokat meg megkeresem.

  Medical platform cutscene az 51. SideOps után: Ez tényleg nagyon wtf?! Viszont most megnéztem megint a GZ cutscene-t és tényleg nem látni, hogy Paz robban e fel, vagy egy rakéta!

  Spoileres elmélkedésem 16%-ról, tippek, tények: Számomra most már tény, hogy BigBoss nem BigBoss. A küldetésben Huey-ért kell menni, és mikor bemész a laborban a cutscene-ben ott van a Peace Walker-ből a The Boss AI. Ugye az az AI amivel újrateremtették, vagy lementették Boss tudatát. És mikor "meglátja" Snake-t rögtön mondja, hogy "te vagy az? Ugye nem?" Ez számomra elég is, hogy bizonyítást nyerjen az elméletem, hogy Venom Snake nem BigBoss. Továbbá van egy elméletem ami az, hogy itt senki sem az aminek látszik. Nem tudom még teljesen megmagyarázni, de nekem Kaz és Ocelot is nagyon furcsa. És nagyon zavar Skullface fején az a Western kalap, mindig az jut eszembe hogy ha MetalGear-ben western-ről van szó akkor Ocelot. Persze erre semmi bizonyíték, csak böki a csőröm.

  (#1605) Snip3r_HUN Az nekem megvan, tegnap csináltam. De Fulton upgrade nincs. :((( Egyébként Malak a fickó neve.

  (#1602) warcat Ezt csak most olvasom. Na nekem kivégezték, ki is írta... :(

  Homo Ludens ထ Sic Mundus Creatus Est ထ

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés