Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hakydakillah

    senior tag

    válasz oriic #1351 üzenetére

    Ez a videó pont olyan, mint a MGS - képes az ember arcára mosolyt és egyszerre könnyeket is csalni. Egy egyedi játék, olyan komplex szerintem, hogy párja nincs.
    Amúgy minap kérdeztem rá a storyra, és köszönöm a válaszokat. A videókat nézve és utánaolvasva rájöttem, hogy nem az volt a baj, hogy nem értem a storyt, csak kicsit felfrissíteni kellett a múltat. Most már minden tiszta. Egyedül a Peace Walker maradt ki, ami nekem egy lebutított PSP szemét marad. Nem is értem, miért kellett ezen a szálon menni tovább. Itt még pár dolog homályos, de mindegy, a lényeg megvan újra.
    Nem merek belefogni, tudván, hogy ez az utolsó rész, ez a játék végigkísért életem során. Kojima szerintem már nem folytatja, max a Konami csinál valami szemetet. De az már nem lesz az igazi. Eleve ha Snake és Big Boss storyja lezárul, már csak prologouet vagy mellék karakteres MGS-t lehetne csinálni, ami már nem az igazi. Vagy tovább játszadozni esetleg a klónokkal.
    Kicsit amitől tartok az a open world, valahogy sose voltam a híve. MGS-re nekem eddig tökéletesen illet, hogy bázisokon, adott terepeken csináljuk a dolgunkat. Itt mennyire lett open world a játék? Sokat kell lovagolni, barangolni, vagy kikerülhető a dolog?

Új hozzászólás Aktív témák