Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • .LnB

  titán

  Az E3-as Metal Gear Solid 5 trailert látva úgy döntöttem muszáj megismerkednem ezzel a játéksorozattal. Mivel sosem volt Playstation konzolom nem volt eddig alkalmam kipróbálni egyik részt sem. Ezért pár hete úgy döntöttem elindítom a logisztikai folyamatot, amivel lehetőséget teremtek magamnak a játékok végigjátszásához. Elsőre kellett szereznem egy PS3-at, ami egy csere keretén belül könnyen össze is jött. Majd beszereznem a szükséges játékokat. Ami nem volt elérhető Xbox360-ra azt végigjátszottam PS3-on. Majd következett a HD collection. Tegnap sikerült az utolsó rész (Peace Walker) végére érnem. Ez alatt a sok-sok játékóra alatt tudatosult bennem, hogy szerintem nincs jobb, kidolgozottabb, és minőségibb játéksorozat a MGS szériánál. Engem teljesen elvarázsolt.
  Nagy segítségemre volt a végigjátszások alatt orichalcos kolléga blogjában megtalálható magyar szövegkönyvek. És a youtube-on fellelhető magyar feliratos videók amire FEARka csatornáján bukkantam.

  Ezt a fórumtémát azért indítottam, mert lassan közeleg az 5. rész megjelenése, és egyébként is rengeteg érdekes dolog van a sorozatban, amit szívesen megbeszélnék más rajongókkal is.

  Homo Ludens ထ Sic Mundus Creatus Est ထ

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés