- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Ami az első tapasztalatokat illeti, a kollekció kiválóra vizsgázik: minden Solid saját ikonnal jelenik meg választott rendszerünk felületén, a régi alkotások pedig egy közös indítót kaptak."
Szerintem ez inkább hátrány.... minden résznek egy játékon belül lenne helye, könnyed átjárással, egybetéve a kordokumentumokkal.
De az nyilvánvaló, hogy ez a legkisebb gondja ennek a szenny-pakknak. -
GodGamer5
addikt
A GC verzió összehasonlíthatatlanul szebb, emulálva meg fényévekkel jobb is, mint ez a szemét. Minden másra meg ott a ps2 emu...
-
.LnB
titán
Nekem van egy olyan érzésem, hogy a MGS 3 Remakkel is lesznek komoly bajok. Ez a kiadás pedig (sajnos), szóra sem érdemes.
-
Kár érte. MGS1 a kedvenc játékom. Nagyon örültem mikor bejelentették a Master Collectiont, elő is akartam rendelni, de szerencsére nem tettem. Majd ha kap egy akciót és lemegy az ára 5000 HUF alá, talán megveszem...
-
Az MGS1-et minden idők egyik legjobb játékának tartom de ez, hogy emulálva kiadják xbox-ra a 25 évvel ezelőtti játékot és a 2 folytatást is tulajdonképpen csak átportolva 20+ ezerért az már a pofátlanság netovábbja. Ezt mégis hogy gondolták?
-
[Prolixus]
addikt
Disgrace collection...
csak a a megszokott Konami minőség és hozzáállás. Undorító.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az első Metal Gear Solid végre tiszteletét teszi újabb konzolokon is, a PC-sek pedig a Snake Eater premierjének örülhetnek. De vajon tényleg lehet örülni a mesterkollekciónak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest