Új hozzászólás Aktív témák
-
Az "upgrade IHS"-ről ő is mondja, hogy akár monoblock-hoz is jó lehet, esetleg vékonyabb VRM pad-okkal (de 1mm-t valószínűleg össze lehet nyomni az eredeti, puha pad-okon is, rosszabb esetben csak eldeformálódik annyira, hogy később már nem lesz jó a pad vastagabb ISH-hez).
Viszont nem is említi, hogy lesz-e AM4-es "upgrade IHS", pedig nem akarok még AM5-re, vagy újabb Intel-re váltani. Az 5800X->5800X3D lenne csak elvileg olcsó upgrade, de a használt árak miatt még az sem az (a sima ára sokat esett használtan, a 3D-é nem).
Legközelebb szerintem Intel-t akarok, de csak akkor, ha kijött az új arch a heterogén kompatibilis AVX-el és SMT-vel. (Persze ha nem "kényszerülök rá" hamarabb valami köztesre.)[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
korren
aktív tag
Na ha ezt tesztelik az általam preferált HW guruk (TPU, Der8auer, Techspot, TechJesus, etc.) és jónak ítélik meg, nagyon szívesen váltok az MX4-ről.
Pedig kipróbáltam már sok félét, de mindig az MX4-nél kötök ki és arra esküszöm.
Csak az a fajta pasztázós vagyok, aki fél hogy vhova nem jut és erősen túl tolja, csuklóig pasztás leszek és a CPU láb közé is jut...
Egyébként is nagyon kedvelem a GELID termékeket, remek ár érték arányúak és tényleg jól szuperálnak!
[ Szerkesztve ]
-I like the misery. -I like this world!
-
Picco
addikt
ha ez is olyasmi mint a honeywell ptm7950 akkor jo cucc, nagy teljesitmenyu latopokba erosen ajanlott
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Sz.L.
aktív tag
Ez még akár jó is lehet.
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
anulu
félisten
részemről azért örülnék a vastagabbnak, hogy de-lid-elt i9-hez is lehessen használni. (még nincs se i9, de moddolva, de jelentős részben a nagyon custom vízhűtést tart vissza, ill annak az ára.)
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Valaki csinálhatna egy ~3mm vastag padot is, ami jobban vezeti a hőt, mint a réz.
"Hülye" AMD ilyen vastag IHS-t használ, én pedig monoblock párti vagyok, tehát nem tudom csak úgy lehámozni az IHS-t szegény a szilícium(ok)ról.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Pakmara
őstag
Nekem csak egy kérdésem van: Alma illatú van-e?
-
Busterftw
nagyúr
Jay tesztelt hasonlot, talan Thermal Grizzlytol, meg volt vele elegedve, illetve le tudta szedni es ujra applikalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- CNC topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Robotporszívók
- Okos Otthon / Smart Home
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...