Hirdetés
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Computex 2025: közeleg az NVIDIA Computex előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
Pont mondani akartam, hogy a Faces of War inkább az elődje, mintsem a men of war.
Annyira hinyázik régen, amikor a gamespy szervereken toltuk, hogy beállt mindenki a 2 végébe, majd a meccs végéin passzívan védekezett, aztán mindenki lőtte a katyusát, meg amije voltAztán a spawn pontot körbevéve csak mészárlás. Tank irányítás, stb.
-
Bad Pritt
félisten
2008-ban az ukrán Best Way stúdió letette az asztalra az első részt, amit aztán nem „igazi” folytatások, hanem alcímmel jelölt, mindig önállóan futtatható kiegészítők követtek
Sőt, van két nem igazi előzménye is, a Heroes of World War II és a Faces of War.
Szerettem régen a sorozatot, nem mondom, hogy ez volt az RTS-RTT játékok Armája, de mindenképp érdekes élmény volt egy ilyen hardcore, komplex játékkal játszani a Panzers, CoH, World in Conflict inkább árkádabb játékmenete után. Az Assault Squad 2 multijába beletettem jó pár órát, remek élmény volt és a mai napig elég aktív az EU közösség.
A látványhoz kapcsolódóan azt megjegyezném, hogy bár tényleg csúnyácska, főleg egy CoH3-hoz, de még szerintem az AoEIV-hez képest is, viszont ez lecsapódik a gépigényen is, közepesen gyengécske laptopokon is elindul és nem is nagyon recseg a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5540, 15,6" FHD IPS, I9-9880H CPU, 32GB DDR4, ÚJ 512GB NVMe SSD, T2000 4GB VGA, WIN 1
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14" FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás száml
- HP Pavilion 15-eh1xxx, 15,6" FHD IPS, Ryzen 7 5700U CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 GAMING OC 8G
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest