Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz mexel #89030 üzenetére

    Ha nincs tapasztalat a HEC belsővel akkor honnan tudjuk hogy rossz?
    Ez a saját prémium márkájuk (a HEC-CompuCase-CIT egy céget jelent), ők küldték el tesztelésre úgy, hogy nem teljesíti az ATX szabványt (az ilyen típusú nem teljesítés egy HDD-t meg tud kissé tépázni), és a magyarázatuk szerint nemcsak ezzel a konkrét példánnyal volt probléma, hanem a designban valamivel (a cikk alapján egy 150 fontos tápról van szó). Ráadásképpen volt, amikor Cougar néven minőségre teljesen mást szállítottak Európába és mást Amerikába.

    Vagy itt van ez a videó, ahol a 400 wattos tápjuk 350 wattos terhelésnél pukkan el. Láttál te már olyan olcsó, nem öreg FSP-t, ami nem tudja a ráírt teljesítményt leadni tartósan? Mert nekik vannak tényleg olcsó darabjaik is.

    A HEC néven futó kondenzátorokról semmi jót sem hallani, bár igaz, ilyennel egyik HEC belsős tesztben sem találkoztam, csak az abszolút noname/kerülendő/ajtótámasz kategóriát bemutató tesztekben.

    Szeretném ha tudnék én is válaszolni erre a kérdésre valakinek akinek pl azt mondom ne tegyen be egy 25e ft-os tápot mert annak a belsejében HEC alapú egység dolgozik. Ha rákérdez miért akkor nem akarom azt mondani hogy csak :) )
    Mondd azt, amit én írtam: mivel a HEC hírneve kissé kétes, te nem tudsz minden modellt egyenként megvizsgálni, ezért inkább olyan gyártót ajánlasz helyette, aki garantáltan jót ad. 6-7e forinttól felfelé nincsen olyan árkategória, ahol ne lenne alternatíva.

    Abban teljesen biztos vagyok, hogy bármelyik HEC belsős táp az extrém gagyi tápokkal ellentétben nem rántja magával a fél gépet, de másban már nem. Tesztek szerint a HEC belsős BQ jó darabnak tűnik, de a fentiek alapján nyugodt szívvel mégsem tudom ajánlani, mert ott motoszkál a fejemben a mi van ha, mégsem kérdés.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák