Hirdetés

Hirdetés

  • Motorola Moto G24 Power - hol van az erő?

    ma Nagy az aksi, gyenge a hardver, amiből hosszú üzemidőre lehetne következtetni. Tényleg így van?

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    válasz BerlinBoy632 #34029 üzenetére

    Ki mondta, hogy nem egy rossz gyártó? Az a gyártó, akinél a csicsának pofátlan felárat fizetsz, az felénk nem tartozik a "nem egy rossz gyártó" kategóriába. Amúgy meg mást nem csinál, csak matricáz. Harmadrészt meg kevesebb a megfelelő belsővel ellátott Thermaltake táp, mint a szutyok. Annyira sürgős volt, hogy így jártál. Ráadásul, mivel sem nem webshop, sem nem internetes rendelés, el sem állhatsz a vásárlástól.

    Korábbi hsz-edre reagálva. Nem tudom, a meghalt tápod hova volt garis, de te visszafizetnéd bárminek is az árát, aminek még kis esélye van, hogy cseréli a nagyker, vagy javítják? Szerintem te is kivárnád a 15 napot. :F No mindegy, ilyenkor mindig azzal nyugtatom magam, hogy a Sors igazságos. És lám, tényleg. :U

    (#34015) D®. GeNy@, (#33962) D®. GeNy@: Enermax EPM850(A)WT - EPM850(E)WT témára. Nem vagyok benne biztos, de lehetségesnek tartom, hogy kétféle (többféle) verzió létezik, mint a Corsairnél is megkülönböztetik a különböző régiókba szállított tápokat: pl. CMPSU-650TXV2EU, CMPSU-650TXV2JP, CMPSU-650TXV2UK, stb., melyek a Corsair esetében a melléjük adott tápkábelben térnek el.

    (#33967) tornas: Épp a védelmek tesztelését hiányolom. OPP? Terhelték a 450W-os tápot 500W-ig. Okés, de mi lett volna ha tovább terhelik és elérik a határt? Lekapcsol? Szétég? Ez a nem mindegy. A szekunder oldali védelmeket megvalósító IC csak DIP-8, jól látszik, hogy DIL-14 vagy DIL16 számára is van hely a NYÁK-on, gondolom abban lett volna túláramvédelem is. Továbbá arról már ne is ejtsünk szót, hogy a címke szerint kétágas a táp. Hol a túláramvédelem? Kétágas tápnál jól konfigurált túláramvédelem, két csoportba osztott +12V-os kábelköteg, söntellenállás szükségeltetik. A JunFu kondik meg majdnem Fuhjyyu szinten vannak. :(

    HGyu

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák