- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Švejk
őstag
Ha-ha-ha.
És a fém ház minden? Jelenthet valamit, de ugyanúgy mókusvakításnak is nevezhetem. Mennyi olyan Almáról hallottam, aminek lekopott a széle, betörött, szétesett, minden baja van...és ez a MINŐSÉG.
SIII-ról nem hallottam ilyen hibákat, pedig 1-2 abból is szaladgál.
Nem is beszélve a ronda, és testreszabhatatlan iOS-ról. Phö... -
quailstorm
nagyúr
Melyik kínai? Mert az oké hogy megtanulod a mandarint (vagy elszórakozol órán), de attól még nem fogsz tudni beszélni egy átlag kínaival. Max olvasni a szövegeket. Az egyszerűsített kínait.
Ja és másszál fel skype-ra, hamár felvettek akkor pár infó+kép az iskoláról.(#414) HuMarc : van az a műanyag amiért az alut dobom szívesen. A W810 háza atomtámadást is kibír(t).
-
Wa2x_
veterán
Javaslom neked is meg nektek is, hogy okosan válasszatok nyelvet, még nem vagytok elkésve semmivel.
Német: A szomszédoknál bizony rengeteg a munka és nem kevés pénzért, nem 12 havi, hanem bizony 14(!) havi fizetést kaptok egy évben, ahol a minimálbér € 800, ha jól tudom (de átlag munkás megkapja min. az € 1000-et), plusz cafeteria stb. Ezért érdemes elgondolkozni a német nyelv tanulásán. Nem beszélve a hazai német turisták számáról, így a magyar vendéglátóhelyeken is hasznos lehet.
Angol: A világ legtöbb helyen beszélt nyelve, ám hazánkban nem sok hasznát vesszük (legalábbis én). Hiába van nyelvvizsgám, nem nagyon kellett használnom még, mindenhol a német. Persze nagyobb cégeknél, egyéb európai nyelvű turistákkal jó el lehet beszélgetni, meg a világhálón is, de az életben itt MO-on sztem a német kelendőbb jelenleg.
Orosz: Igen, az orosz. Nem vesztik észre, de rengeteg céget és szállodát uralnak már az oroszok. Nem beszélve a rengeteg orosz turistáról szerte az EU-ban. Annyi vállalat van orosz kézen nálunk is, hogy hajjajjj. Ezért ebben a nyelvben mindenképp van potenciál és úgy gondolom nem sokára reneszánszát fogja élni.
A latin nyelvek hasztalanok a való életben, csak specifikus területen jók, mint tolmács vagy tanár.
-
Švejk
őstag
Én is kínai és német közül dönthettem 9.-ben. Sokat vekengtem, német lett, de megérte mert a kínai csoport alig halad, a tanár meg a kézzel-lábbal nyelvet jobban beszéli mint az angolt.
Latin nyelvekről nem sok embert hallottam hasonlóan vélekedni. Általában mindenki odavan értük. -
Švejk
őstag
-
Švejk
őstag
Aki tud az én vagyok
De tényleg, minden nagyképűség nélkül, szerintem remek ízlésem van hozzá
De látok olyanokat, hogy hű...azt hiszik attól lesz szép, hogy hülye animációkat használnak, giccses betűket, meg Word-Artot, esetleg anyagmintát a háttérbe. Ettől igazán gagyin néz ki mindegyik!Egy fiúplakáton meg látszik, hogy fiúplakát. Összehányva, széfolyva a ragasztó, ferdén a szöveg, idétlenül elrendezve, sz*r képekkel-ez egy tipikus férfias munka. Amit a tanárok, nem is értem miért nem képesek felfogni, és rossz jegyet adnak rá
A lányokkal meg itt kivételeznek, mert nekik gyerekjáték az igényes és ötletes plakát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Óvodások homokozója
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest