Hirdetés

Aktív témák

  • Szellem.

    nagyúr

    válasz Fire/SOUL/CD #27140 üzenetére

    Igen, igazad van, frissítéskor 3 fut.
    Full szken esetében csak akkor kell felkötni a gatyát, ha a tömörített fájlok ellenörzése alap beállításon marad. Sajnos ez bug is, meg nem is. A Kaspersky kicsomagolja a memóriába a fájlokat, és ezért növekszik meg ennyire a memória használat. Le kell venni 5-8 megára a csomag méretét és egyből nincs probléma, ami meg nem jelent biztonsági kozkázatot, hiszen a tömörítvény kicsomagolásakor ha vírus van, és ismeri jelez/blokkolja! GData pl. 300 kb.-ban határozta meg a víruskeresőnél a méretet, webezésnél meg 2 mega!

    Ahogy a webvédelme is azért mutat "fals" értéket, mert egy HTTP Proxyt használ (Avira, GData, Nod32, stb is) és így egy átmeneti gyorsítótárba kerülnek a csomagok, ahol átvizsgálja őket! Ettől függetlenül ez a leghatékonyabb szűrés, ráadásul a Kaspersky esetében ez nem csak a webezéskor értendő csak!

    Amit még megjegyeznák, hogy beszéltünk Norbivan(Coronita21), és ő azt említette, hogy nem lassítja a webezést a GData! Sajnos lassítja, max ez egy érzékcsalódás, hogy nem. A GData esetében lassabban jönnek be a weboldalak (nálam), mint Kaspersky-vel, vagy Avirával. A GData is a HTTP Proxy-s megoldás használja.

    (#27142) Fire/SOUL/CD: Sajnos nem értek veled egyet, mert a Nod32 esetében lement a metódus, sőt, még teljes szkent is futattam vele. Az meg különösebben érdektelen, hogy milyen technológia lassít! A lényegen nem változtat: lassít!
    Azt még elfelejtettem hozzátenni, hogy mind a 3 AV esetében ötször restart után mértem meg az eredményeket, mivel a Win7 Superfetch technológiája ennyi restrat után jár be normálisan! 3 restrat után a 4. és 5. ugyan azt az eredményt mutatta pontosan! Ezért az 5-öst tettem már be linkelve!

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák