Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Egy rossz upp...
Sajna rossz tapasztalatom volt kb három vagy öt,de lehet kicsit tööb
hónapja...
Megált az alaplapom,de én a procira gyanakodtam,mivel az alaplapot nehezebb beszereznem...
Éshát szokásos dolgok...havertól gép el kölcsönbe...
neki 1.7-es cerkája van...Abba proci bele..celeron gyári hűtője rá...bekapcs...azonnal biosz...hátha meleg a proci...nem is figyeltem fel arra,hogy megy a procim
...
Szal a biosz hőfok kb 35 fok...néztem úgy két percig (persze még lefogatva se volt a borda,csak úgy rá volt téve egy kis pasztával és rányomva gyengéden s utána gravitáció ruzlez...persze a gép az ölemben és fekve...)
Legnagyobb meglepetésemre az 1.7-es celeron gyári hűtőjével a 3.06-os ht-s northwood-om maxon nyomva max 48-50 fok,de asszem túlzok is,mert én 44-re emlékszem kb
És amit tudni kell...a celeron alapból 60 fok és 100%-on meg néha le is oldott a lap (abit BD72)...
Persze a sorozatos pasztázgatás és proci síkra reszelgetés is meg volt...de semmi eredmény...borda olyan forró,hogy izületig hatolt,ha megfogtam pár perc működés után...
És ami még fontos: az én pentiumommal (3.06) sokkal hidegebb az alaplapon minden,mint a celeronnal...
Tehát a celeronok valamiért xar-ok...
Persze nem bírtam ki,hogy ne tegyem rá a vízhűtésemet
Azzal meg (persze akkor még meg volt a két renault hűtőm is) 32 fok-tól 41 fok...
Asszem nem írok többet,mert kitőrlik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Arc Raiders
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Diabetes - Cukorbetegség
- LG LCD és LED TV-k
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- További aktív témák...
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hónapja...
...