Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Turmoil

  senior tag

  Az attól függ, hogy hogyan is működik.
  Bármi ilyen elosztott számításhoz az kell, hogy a feladat felosztható legyen kis részekre, melyeket önmagukban el lehet végezni, aztán az eredményt berakni a közös eredménykosárba és ott összesíteni.
  Végeselem analízishez ippeg nem értek (pedig biztos tanultam róla:) de ha ilyen, és a program pedig elindítható úgy, hogy kívülről felparaméterezed, aztán az eredménye file-ban jelenik meg, akkor kell írni egy központi progit (szerver), ami végzi a feladatcsomagok kiosztását, és az eredmény begyűjtését, valamint a résztvevő gépekre telepítendő klienst, ami bejelentkezik a szerverhez, elkéri egy csomag paramétereit, lefuttatja, visszaküldi az eredményt, és kezdi előről. Nem is olyan bonyolult, ha valaki programozott már valamilyen tcp/ip-s kommunikációt és tudja, hogyan lehet elindítani egy másik programot, szerintem egy nap alatt kényelmesen meg tudja írni...

  Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..

 • CsendPenge

  őstag

  Állítólag win2k terminálszerver tudja ezt. Én még nem próbáltam, de haver mondta.

  Remember the Linux, that's like a wigwam: no Windows, no Gates, just Apache inside. Two minutes of thinking can save hours of unnecessary work.

 • szekreny

  tag

  Pontosan milyen program ez a vegeselem analizist szamolo proggi?Ugy ertem, te irtad?Es milyen halozaton kene megosztani ezt a szamitast?

  ''A kő-papír-olló játék nagyon unalmas volt a papír és az olló feltalálásig.''

Hozzászólok Aktív témák