Hirdetés
- A hardverek is nehezen viselik ezt a kánikulát
- A Noctua szerint néha nem megbízhatók a házgyártók termékspecifikációi
- Kisebb csavar jellemzi az ASUS új TUF-os alaplapját
- Az AOC év végére ígért monitora szerint is három a magyar igazság
- Modellspecifikus hardvertervezésben utazna a Taalas felvásárlásával az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Canon EOS DSLR topic
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
Köszi a tippet!
Közvetlenül a weboldalukról rendelted házhoz? Ez gondolom EU-n kívülről jön, szóval inkább 7+ napos szállítási idővel érdemes számolni. Kár, hogy hasonló kiegészítőkből minimális a hazai boltokban a kézzelfogható, kipróbálható kínálat.OFF: és köszönjük a moderátornak a munkáját. Nekem is moderálnom kellett a bejövő privát üzeneteimet.
Igen!
06.16-án rendeltem, 06.25-én jött meg, a Sameday kézbesítette.OFF: Nekem is mondta a magáét privátban, de nem lelt beszélhetőpartnerre személyemben.
-
Sidorovich
senior tag
Köszi a tippet!
Közvetlenül a weboldalukról rendelted házhoz? Ez gondolom EU-n kívülről jön, szóval inkább 7+ napos szállítási idővel érdemes számolni. Kár, hogy hasonló kiegészítőkből minimális a hazai boltokban a kézzelfogható, kipróbálható kínálat.OFF: és köszönjük a moderátornak a munkáját. Nekem is moderálnom kellett a bejövő privát üzeneteimet.
-
Fiatmultipla
kezdő
Clash royale meg tele van botokkal komolyan így nincs értelme fejlesztenem a kártyákat mert csak classic 1v1 ben dob be embereket trophy roadban mindenki bot
-
KaitouP
nagyúr
1000 bocs, félrenyomtam, a Fiatmultipla nevű 2 hónapja regisztrált 200 IQ fórumtársnak szántam a választ, aki befáradt közölni, hogy mindenki hülye aki Nintendo-t vesz. Külön kedvencem, hogy helyette 1.5-2x ennyibe kerülő Windows handheld-et ajánlja, amit ha elküldesz alvó módba a futó játékkal, egy éjszaka alatt félig lemerül, utána meg vagy folytatod a játékot, vagy crash-el és indíthatod újra.
#12 helyett #13-ra sikerült válaszolnom.

A gripes kérdésedre válaszolva én ezt ajánlom, próbálgatom egy ideje, számomra kifejezetten kényelmes.
-
Sidorovich
senior tag
1000 bocs, félrenyomtam, a Fiatmultipla nevű 2 hónapja regisztrált 200 IQ fórumtársnak szántam a választ, aki befáradt közölni, hogy mindenki hülye aki Nintendo-t vesz. Külön kedvencem, hogy helyette 1.5-2x ennyibe kerülő Windows handheld-et ajánlja, amit ha elküldesz alvó módba a futó játékkal, egy éjszaka alatt félig lemerül, utána meg vagy folytatod a játékot, vagy crash-el és indíthatod újra.
#12 helyett #13-ra sikerült válaszolnom.

-
KaitouP
nagyúr
A párszáz óra The Legend of Zelda: Breath of the Wild és Tears of the Kingdom után mindig jót röhögök az ilyen agyatlan vérpistike megmondó embereken. Ezért külön megérte ezt a trollkodásra szánt fiókot külön regisztrálnod.

ON: A jelenlegi Switch 2 képe összességében élhető, de szerintem is kínos visszalépés az előző OLED modellhez képest. Steam Deck OLED mellett is összehasonlítva őket: gáz.
Jó lett volna, ha kezdettől árulnak egy feláras OLED modellt, kifizettem volna érte az extrát. A másik problémám a lapátkezeim miatt a vékony dizájn, különösen a Joy-Con-ok baromi kényelmetlenek a Deck-hez képest. Switch 1-nél még a Hori Split Pad Pro-t használtam. Tud valaki valami hasonlót ajánlani? Vagy akár csak valami kényelmes grip-et a Joy-Con-ra?
Ömm... megmondóember? Külön regisztrálnom fiókot? Trollkodásra? Miva'?
-
Sidorovich
senior tag
A párszáz óra The Legend of Zelda: Breath of the Wild és Tears of the Kingdom után mindig jót röhögök az ilyen agyatlan vérpistike megmondó embereken. Ezért külön megérte ezt a trollkodásra szánt fiókot külön regisztrálnod.

ON: A jelenlegi Switch 2 képe összességében élhető, de szerintem is kínos visszalépés az előző OLED modellhez képest. Steam Deck OLED mellett is összehasonlítva őket: gáz.
Jó lett volna, ha kezdettől árulnak egy feláras OLED modellt, kifizettem volna érte az extrát. A másik problémám a lapátkezeim miatt a vékony dizájn, különösen a Joy-Con-ok baromi kényelmetlenek a Deck-hez képest. Switch 1-nél még a Hori Split Pad Pro-t használtam. Tud valaki valami hasonlót ajánlani? Vagy akár csak valami kényelmes grip-et a Joy-Con-ra?
-
KaitouP
nagyúr
Az „én nem veszem észre” (nem így írtam le, de ezt akartam kifejezni) és a létezésének a tagadása között szerintem te is érted a különbséget.
-
Citrone39
tag
Olyan jó lenne ezeket az okoskodásokat elengedni...
A Nintendo célközönsége nem vesz (vagy nem helyette vesz) Windows alapú kézikonzolt, hiszen többségében pont azért vesznek Switchet, mert azon tudnak Mario-t, Kirby-t, Donkey Kongot, Splatoont és egyéb más exkluzív címet játszani.Hogy ON is legyek: én kifejezetten finnyás vagyok monitorok, tévék esetén az olyan jelenségekre, mint a szellemkép, de a Switch 2 kijelzőjén szerencsére nem találkoztam ezzel. Nagyobb probléma számomra a fényerő, ami igazán lehetne egy kicsit magasabb.
Pedig minden játéknál észrevehető. Olyan, mintha állandóan be lenne kapcsolva rajtuk a hightra állított motion blur. Én inkább TV-re kötve használom, de azért ne tagadjuk már a létezését!
-
csibe1
veterán
-
30z.Samu
titán
Senkinek sem platformja a Nintendo.
Max nem a Tied.
-
Pöttön
őstag
Akinek van egy kis esze az Windows alapú kézi konzolt vesz.

Ez a kijelentés viccnek is rossz!
-
KaitouP
nagyúr
Senkinek sem platformja a Nintendo.
Jól van, ügyes.
-
Fiatmultipla
kezdő
-
KaitouP
nagyúr
Drágább? igen.
Jobb? Igen.@KaitouP
Mario, Kirby, Donkey, Kong, Splatoon, az ilyenekért 170ezret adni..
Ha ilyenekkel akarok játszani megveszem a R36S-ot 10ezerért kínából
és egymillió hasonló játék van rajta.
Am biztos megoldható Windows konzolon is a Nintendo exkluzívok.Nem hiszem hogy rád, vagy bárki másra tartozna hogy a pénzéből ki mennyit és mire áldoz. Vedd nyugodtan a R36S-t, csak akkor nem értem, mit keresel ennek a hírnek a kommentszekciójában, hiszen láthatóan nem a te platformod a Nintendo.

-
Fiatmultipla
kezdő
nagyon drágák lettek, amúgy gondolkodtam egy ally x-en is. Sok szempontból hasznosak és dokkolóval teljes értékű asztali win 11 gépnek is használhatóak. Külső gpu-val meg akármire is jók, bár az már tényleg húzós árú.
A switch 2 megérte a 136e-t akcióban, talán még többet is. Nem tudom az áremelés után mennyi lesz pontosan. Ugye fizikai játékot veszek rá és minimális vagy semmi bukóval el tudom adni, miután már kijátszottam. A switch 1 alapján kb 10 db körül van olyan játék, amik megtartósak. Azokat megveszem a shopban szépen egyesével, amikor van rá akció.
Drágább? igen.
Jobb? Igen.@KaitouP
Mario, Kirby, Donkey, Kong, Splatoon, az ilyenekért 170ezret adni..
Ha ilyenekkel akarok játszani megveszem a R36S-ot 10ezerért kínából
és egymillió hasonló játék van rajta.
Am biztos megoldható Windows konzolon is a Nintendo exkluzívok. -
KaitouP
nagyúr

Olyan jó lenne ezeket az okoskodásokat elengedni...
A Nintendo célközönsége nem vesz (vagy nem helyette vesz) Windows alapú kézikonzolt, hiszen többségében pont azért vesznek Switchet, mert azon tudnak Mario-t, Kirby-t, Donkey Kongot, Splatoont és egyéb más exkluzív címet játszani.Hogy ON is legyek: én kifejezetten finnyás vagyok monitorok, tévék esetén az olyan jelenségekre, mint a szellemkép, de a Switch 2 kijelzőjén szerencsére nem találkoztam ezzel. Nagyobb probléma számomra a fényerő, ami igazán lehetne egy kicsit magasabb.
-
Baltazár123
őstag

nagyon drágák lettek, amúgy gondolkodtam egy ally x-en is. Sok szempontból hasznosak és dokkolóval teljes értékű asztali win 11 gépnek is használhatóak. Külső gpu-val meg akármire is jók, bár az már tényleg húzós árú.
A switch 2 megérte a 136e-t akcióban, talán még többet is. Nem tudom az áremelés után mennyi lesz pontosan. Ugye fizikai játékot veszek rá és minimális vagy semmi bukóval el tudom adni, miután már kijátszottam. A switch 1 alapján kb 10 db körül van olyan játék, amik megtartósak. Azokat megveszem a shopban szépen egyesével, amikor van rá akció.
-
Fiatmultipla
kezdő

-
HaZsolt
őstag
Oled verzióst várják már nagyon sokan.
-
Baltazár123
őstag
Nekem van Nintendo Swich2 konzolom. Nekem nem tűnt rossz minőségűnek a megjelenített tartalom. Nem tudom ezt általánosan mindenki így gondolja, hogy rossz a kijelző által megjelentetett tartalom...
Tégy a konzolt többet használom TV re kötve mint kézben. De ha valamin javítanak maguktól az csak pozitív ☺️Vannak akik mikroszkóppal nézik ezt és biztos van különbség, főleg egy oledhez képest.
Én mondjuk nagy ívben teszek erre, amíg ilyen olcsó, ha elkapja valaki a rendszeresnek mondható akciót. A lengyelektől 136e volt, szállítás ingyen mert smartra előfizettem.
Elajándékoztam a régi switchet és pont a kezembe akadt a switch 1 számlája, 2018 decemberében volt 118e a smash bros verzió. Inflával felszorozva lenne 180e most vagy még több.
A switch2-re meg ugye már mondják az áremelést, de inkább megvettem a mostanit olcsón, nekem is jó ez a képernyő. Egyébként se használom sokat kézi módban. A switch 1 is jó volt nekünk, volt pár év, amikor többet használtuk kézi módban. Biztos vannak jobb és szebb kijelzők, de ez se használhatatlan, hiába próbálják ezt úgy eladni.
Ennél nagyobb gondnak tartom, hogy dokkoló nélkül nem lehet TV-re vagy monitorra tenni, mert kispórolták belőle, az usb-c nem tudja a gépen. Vigyek még dokkolót is nyaralásra, ha TV-re ki akarom rakni, ez viszont tényleg g.ciség, mert a hordozhatóság ellen van. igen, tudom, vannak kisebb dokkolók, de akkor is b.sszák meg, miért nem lenne jó, ha elég lenne a gépet vinnem meg kábeleket ?
-
SP!T
addikt
Nekem van Nintendo Swich2 konzolom. Nekem nem tűnt rossz minőségűnek a megjelenített tartalom. Nem tudom ezt általánosan mindenki így gondolja, hogy rossz a kijelző által megjelentetett tartalom...
Tégy a konzolt többet használom TV re kötve mint kézben. De ha valamin javítanak maguktól az csak pozitív ☺️Nekem sincs gondom vele. Mivel nem hardcore FPS competitive játékokat tolnak vele az emberek, ezért a lassúság sem igazán nagy probléma szerintem. Persze egy OLED kijelző lenne az igazi.
-
Dragonovich
csendes tag
Tégy a konzolt többet használom TV re kötve mint kézben. De ha valamin javítanak maguktól az csak pozitív ☺️ -
Baltazár123
őstag
14 napos visszaküldés, örülni fognak a kiskerek
-
Sidorovich
senior tag
-
zooly
aktív tag
-
Citrone39
tag
És az első tesztgyártások után miért nem tudták azt mondani, hogy: "Hé, Takamura! Ezen a kijelzőn szellemképek vannak. Mi lenne, ha nem kerülne tömeggyártásba?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC-Számítógép! R5 7600X / RX 7700XT 12GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Bontott Rowenta Turbo Silence Extreme+ VU2750F0 asztali ventilátor távirányítóval (bemutató darab vo
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Kis Ütődött Workstation! Dell Precision 5470 i7-12800H 32GB 1000GB RTX A1000 4GB 1 év garancia
06.16-án rendeltem, 06.25-én jött meg, a Sameday kézbesítette.
A Nintendo célközönsége nem vesz (vagy nem helyette vesz) Windows alapú kézikonzolt, hiszen többségében pont azért vesznek Switchet, mert azon tudnak Mario-t, Kirby-t, Donkey Kongot, Splatoont és egyéb más exkluzív címet játszani.