Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vmarci21
tag
Egyrészt jelentős különbség van aközött, hogy nem akarsz mást használni, meg hogy egy monopol/oligopol helyzetben cég úgy dönt, hogy nem használhatsz mást.
Első esetben ha mindenki Apple Pay / Google Pay-t választja, akkor piaci versenyben bizonyultak jobbnak a többinél. A korlátozós esetben meg nem volt verseny..Másrészt az hogy most nem akarsz mást használni, nem jelenti azt, hogy később sem akarsz majd, pl. ha valaki kijön egy jobb megoldással, (ami csak akkor lehetséges, ha van esélye másoknak is ilyen alkalmazásokat fejleszteni), vagy ha Apple / Google valamit nagyon elront..
-
Nem engem korlátoz, hanem így most/majd "kényszert" érezHET a google (apple, stb), hogy ne csessze el a megoldását, mert "verseny" """van""". Vagy hogy ne kérjen AKKORA jutalékot, amekkorát nem szégyell.
Természetesen jelenleg nagyon kényelmesen elvagyok a google walletjével, mert széles körben támogatott és bízok is a G-ben (mármint hogy nem lopja el a pénzem... minden másom ellopja, nyilván
)#26 Neurotoxin mindig kuncogok, amikor az almás elképzeli, hogy a guglis-androidos szív. FYI - feloldom a telefonom, odatartom, fizettem, pá. EZ POKOL!
(szerintem almán is így megy, nem?)Szegény pici almádat azért vegzálják, mert egy kapitalista mocsok, aki legszívesebben mindenedet elszedné. Tudom, ez szerinted nem így van, ők a jézuska!

Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gitáros topic
- Háztartási gépek
- Hálózati / IP kamera
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
(szerintem almán is így megy, nem?)