Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
senior tag
Miért kár hogy nem jelenik itt meg ha se az ára nem lesz jó, se nem nagy cucc?
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung Galaxy S22+ 256 | Pocketbook Inkpad 3 Pro
-
Asrach
tag
Egy dolog fontos ennél az eszköznél hogy jó legyen a Kép és az oprendszer. engem az se érdekelne ha egy tvnek nem lenne hangja mert eszembe nem jutna gyári hangal használni
-
fecke78
senior tag
Ennyire tükrözödik?
-
Felvilágosítana valaki, hogy mégis mi a retket jelent, hogy egy TV kinézete "unalmas"? Mert úgy néz ki, mint egy TV? Hogy nézzen ki? Mint egy autó? Vagy egy repülő? Esetleg mint az ISS? Mire gondolt a költő?
Nem sokkal fontosabb a funkcionalitás és a technikai tudás? Ki nem ***rja le, hogy pont olyan, mint egy másik TV? Ez csak egy TV... -
himpike
tag
Számomra nagyjából a kép és az a pár alkalmazás fontos amin a streameket nézem, a többi lényegtelen. Funkcióját tekinve egy kijelző, elég ha minimálisan többet tud mint egy monitor. Sőt, a legjobb az lenne ha csak egy monitor volna mert gépem mindig van mellé(amellett meg minden tévé felülete lassúnak fog tűnni), a tévét meg fogalmam sincs ugyan ki nézi tévéadásokért és minek..
Nálam az lesz hosszú távon a nyerő aki kihoz egy nagy képernyős oled monitort. Bár összességében az egész tévé szektor döglődik/zsugorodik hosszú ideje így az idő nekem dolgozik majd. -
Baggins86
aktív tag
De manapság erre fellál az embereknek. Tök másodlagos egy használati tárgynál, hogy mire képes, az a lényeg hogy szép legyen. Lásd mobilok, autók, notebookok stb. Én sem értem de hát ez van. Egy tv legyen tv. Legyen rajta egy nagy kijelző, azt csókolom, ez nem egy dísztárgy.
[ Szerkesztve ]
-
Nekem volt itthon lcd tévém tőlük de egyáltalán nem voltam megelégedve vele, hamar meg szabadultam tőle.
duree54
-
tibaimp
veterán
Ott a pont! Én, amikor TV-t néztem, alapvetően aztokat a paramétereket néztem, amit "nem lehet változtatni" ez pedig:
- képátló, képméret,
- felbontás,
- megjelenítési technológia,
- csatlakozók,
- talp elhelyezése (nálam ez fontos).Kb. az összes többi helyettesíthető.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Sinesol
veterán
válasz
Baggins86 #12 üzenetére
De épp az a lényeg, hogy nem igazán van már design lehetőség abban, hogy egy nagy tepsit kiraksz a falra, vagy a kezedbe fogsz, kb ugyanugy néz ki az összes, 99% kijelző, ezért is vicces különösebben designról beszélni. Egyébként meg nem, nem igen áll erre senkinek, kb az efféle lapokon kivül kutya se emlegeti a design-t, hiszen nemigen van róla mit beszélni.
[ Szerkesztve ]
-
hardzsi2
aktív tag
válasz
Baggins86 #12 üzenetére
Ezt pl. dísztárgynak szánják (cserélhető keret stb.): www.samsung.com/hu/lifestyle-tvs/the-frame/highlights/
Ha már TV dizájn, akkor elsőként ez jut eszembe, meg az elszállt, túlárazott B&O tévék, illetve itt van az ízléstelen, aranyba csomagolt "mi vagyunk a legdrágábbak" kategória is, de ezt csak erős idegzetűeknek ajánlom megtekintésre.
A lényeg, hogy van akik próbálkoznak a tévét dizájnolni is, de szeritnem inkább kevesebb, mint több sikerrel.
Nem leszek a célközönségük, mivel számomra is fontosabb a képminőség és a funkcionalitás, mint a kinézete, de biztos vannak, akiknek ez fontos.
[ Szerkesztve ]
flood-resistant mirror driller (cuccok: Skylake NUC és Xbox One X)
-
-
" a fényerő alacsonynak tűnt"
nem azért, mert eu piacon kötelező energiatakarékosnak lennie? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Xiaomi Master OLED nem nyűgözött le igazán.
- Műholdas beltéri vevő egység (kártyák a készülékben)
- SP-910 5.1-es hangrendszer
- - Szinte új! - Redragon Zeus 2 (H510) 7.1 Gamer fejhallgató
- Új, bontatlan Jabra 510 MS univerzális akkumulátoros bluetooth + USB kihangosító 360 térmikrofonnal
- Új bontatlan Blaupunkt ODx 92 hangszóró pár neodymium mágnessel, titánium csipogóval - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest