Hirdetés
- LOQ a neve Lenovo új gamer szériájának
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Acer notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányos topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Flash SSD
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ikdvd
csendes tag
Menő a cucc, csak a képfrissítés mehetne felfelé a TV-k meg vannak állva egy szinten....
-
flexxx2
őstag
az 1000 cd/m2-s HDR-t egy ilyen világos helyen is lehet tesztelni? azért kérdezem mert nekem gagyi van (kb 300as)
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
titán
nem ez fogja megváltani világot az biztos, nyilván árban sem lesz sokkal jobb mint hasonló lg
semmilyen anomáliákat nem tapasztaltunk.
sztem ez simán anomáliát, a "kép minőség" pedig képminőség_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
A szokásos alsó közép televízió, sajnos ha ez a csúcs akkor a közepes milyen lehet. Nekem volt egy 43" tévém tőlük, de olyan fos volt , hogy inkább visszaküldte.
duree54
-
h-yle
addikt
Nem vagyok fejlődésellenes, de amíg a konzolok alig bírják a felskálázott 1440p 60-at, addig... minek? Aki "esportol" annak ott a PC és a hozzá való monitor, akár 360 Hz-ig. Azokat úgysem kanapén játsza senki. Konzolon esport témakörben a verekedős játékok jutnak eszembe, de azok szintén nem fognak 120FPS-nél jobban futni még vagy 10 évig. Than we are back to... minek?
Én biztos nem fizetnék 2x annyi pénzt egy 240 Hz-es OLED-ért, mint egy 120Hz-ért, LCD-ért meg pláne nem.[ Szerkesztve ]
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
-
-
h-yle
addikt
válasz
Balika911 #10 üzenetére
Asszem ha valakinek ez a problémája, akkor az egy nagyon jó probléma, mert feltételezi, hogy van mondjuk egy 4090 a gépben, ami arra vár, hogy cserélődjön 5090-re amint lehet.
Biztos jönni fognak a high refresh 4k kijelzők is, csak egyelőre ilyen tyúk tojás szitu, mert a 120FPS átlag se nagyon tartható a jelenlegi HW-ek 95%-a által, nemhogy magasabb képfrissítés.
És akinek ilyen problémája van, valszeg az sem issue, hogy ma vegyen egy bármilyen kijelzőt, majd ha jön jobb akkor csere, mindenki másnak meg majd x év után elérhető lesz a HW mind render mind megjelenítési oldalon, mikor nem gyémánt, csak aranyárban lesz.
Nem azt mondom, hogy nem lenne jó, ha lenne ilyen, nyilván én is azt szeretném, hogy mielőbb megfizethető legyen egy olyan setup, ami tud 4k240Hz-et, de reálisan hozzáállva, ez most a vásárlók nagyon nagyon kis részének engedhető meg, és okoz valódi fejfájást.Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Xiaomi TV ES Pro 98 egy gigantikus képátlóval bíró, kvantumpontos LCD panelre épülő szörny.
- LOQ a neve Lenovo új gamer szériájának
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cyberpunk 2077
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Videó stream letöltése
- Lost Ark
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Műholdas beltéri vevő egység (kártyák a készülékben)
- SP-910 5.1-es hangrendszer
- - Szinte új! - Redragon Zeus 2 (H510) 7.1 Gamer fejhallgató
- Új, bontatlan Jabra 510 MS univerzális akkumulátoros bluetooth + USB kihangosító 360 térmikrofonnal
- Új bontatlan Blaupunkt ODx 92 hangszóró pár neodymium mágnessel, titánium csipogóval - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest