Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
flashpointer
őstag
hat arra a pixelhalmazra ami olyan tomorites utan adott felbontason/kepfrissitesen odaer a felhasznalohoz meg igy is overkill a "felezett" 4080.
-
30z.Samu
félisten
válasz flashpointer #1 üzenetére
Még így is ezerszer szebb és reszponzívabb élmény az xCloud-nál.
Sic Parvis Magna
-
kromatika
veterán
Köszi. Ez érdekes volt.
-
félisten
Abu mi értelme volt a cikknek? Vigyázol a PH olvasókra nehogy Nvidiára költsék a pénzüket?
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
tasiadam
veterán
Milyen GPU-kat osztogatnak? Maradt a 1060 a freenek, a 1080 a kozepesnek es akkor a top most ez? Vagy ez is limitaltan kaphato?
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
mindthecrap
aktív tag
A honlapon nem igazán kötik az orrodra, mi van a sima priority csomag alatt. Mindenestre én elégedett vagyok vele, egészen elképesztő, hogy nyolc éves gépen (5th gen i5, integrált vga) fullHD-ben ultra beállításokon játszok és közben 70 fokos a CPU és közel néma a laptop. Olyan casual arcoknak mint én akinek van hetente pár órája játszani, életmentő, hogy nem kell egy drága gamer laptop.
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
tasiadam
veterán
válasz mindthecrap #6 üzenetére
En is el akartam adni a gepet, helyette kineztem egy minit es akkor nowoztam volna, de teszt alatt a hang akadozott, ify elvetettem
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
kraven54
aktív tag
Jo cucc néha a GFN, de elég korlátozott. Most épp amikkel játszom egyik sincs fent. Elden Ring, Palworld, SC. Jo mondjuk SC-t nem is vártam, de a másik 2őt nem értem miért nincs.
-
KROK640
nagyúr
Egy újabb indok amiért még ezeket a szolgáltatásokat nem tartom megfelelőnek. Azért a 28GB RAM ketté osztva már nem sok, főleg ha játszik az ember. Arról nem is beszélve, hogy az én internetemmel (folyton szakad, kimarad) amúgyis használhatatlan lenne.
Inkább veszek egy jobb gépet abból amit pár év alatt erre meg egy sokkal jobb netre költenékInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo Thinkpad P14s Profi Tervező Vágó Notebook -50% Ryzen 7 Pro 7840U 32/1TB 780M Graphics 4GB!
- -60% Új, bontatlan Soflow SO X elektromos roller
- A középkategória királya: Intel 1235U 10C/12T passzív barebone
- HP Pavilion x360 14-dy Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1195G7 16/512 FHD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest