Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Egy újabb indok amiért még ezeket a szolgáltatásokat nem tartom megfelelőnek. Azért a 28GB RAM ketté osztva már nem sok, főleg ha játszik az ember. Arról nem is beszélve, hogy az én internetemmel (folyton szakad, kimarad) amúgyis használhatatlan lenne.
Inkább veszek egy jobb gépet abból amit pár év alatt erre meg egy sokkal jobb netre költenék -
kraven54
aktív tag
Jo cucc néha a GFN, de elég korlátozott. Most épp amikkel játszom egyik sincs fent. Elden Ring, Palworld, SC. Jo mondjuk SC-t nem is vártam, de a másik 2őt nem értem miért nincs.
-
tasiadam
veterán
válasz
mindthecrap #6 üzenetére
En is el akartam adni a gepet, helyette kineztem egy minit es akkor nowoztam volna, de teszt alatt a hang akadozott, ify elvetettem
-
mindthecrap
aktív tag
A honlapon nem igazán kötik az orrodra, mi van a sima priority csomag alatt. Mindenestre én elégedett vagyok vele, egészen elképesztő, hogy nyolc éves gépen (5th gen i5, integrált vga) fullHD-ben ultra beállításokon játszok és közben 70 fokos a CPU és közel néma a laptop. Olyan casual arcoknak mint én akinek van hetente pár órája játszani, életmentő, hogy nem kell egy drága gamer laptop.
-
tasiadam
veterán
Milyen GPU-kat osztogatnak? Maradt a 1060 a freenek, a 1080 a kozepesnek es akkor a top most ez? Vagy ez is limitaltan kaphato?
-
Abu mi értelme volt a cikknek? Vigyázol a PH olvasókra nehogy Nvidiára költsék a pénzüket?
-
kromatika
veterán
Köszi. Ez érdekes volt.
-
30z.Samu
félisten
válasz
flashpointer #1 üzenetére
Még így is ezerszer szebb és reszponzívabb élmény az xCloud-nál.
-
flashpointer
őstag
hat arra a pixelhalmazra ami olyan tomorites utan adott felbontason/kepfrissitesen odaer a felhasznalohoz meg igy is overkill a "felezett" 4080.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A felhőben lévő RTX 4080 SuperPOD meg sem közelíti a helyileg elérhető GeForce RTX 4080-at, de ez normális.
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gumi és felni topik
- Google Pixel topik
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rövid videón a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Iphone 13 128 GB Csillagfény fehér 100% Akku
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 merevlemez - 1 év garancia (használt)
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- DeepCool AK620 Zero Dark processzor hűtő - 2 év garancia (használt)
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest