- Fujifilm X
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- MSI MPG X870E Carbon WiFi: alaplap Zen 5 alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Hát a fene tudja, az első rész tetszett, de már ott is előjött az, ami az összes looter játékban, hogy egy idő után mocskos unalmas a grindolás. Illetve volt az a furcsaság, hogy a zombis DLC jobb volt, mint az egész első rész az összes DLC-vel együtt. A második már nem fogott meg. Adtam esélyt a harmadiknak is, de nem éreztem előrelépést, a grafika meg nem indokolta a HW igényt.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Daelion
őstag
Na igen mondhatni, hogy már a védjegye lett ez a stílus.
Pedig eleinte nem ilyennek tervezték a BL 1-et hanem sima úgymond nyers/tucat Unreal Engine 3 kinézete volt aztán egyik fejlesztőnek támadt egy ilyen elképzelése és amikor bemutatta a csapatnak akkor rábólintottak. 'asszem még meg lehet találni YT-n ezeket a bétás videókat is amikor úgy nézett ki a játék'Amúgy sokan szokták cell shaded-nek nevezni de ténylegesen nem az mert ezeket ők rajzolják nem csak 1 ráhúzott shader/eljárás. 'azért ebben kicsit több meló van '
Régen néztem ilyen developer videókat azt ott magyarázták el meg mutatták ezeket.Gépigénytől én mondjuk tartok egy kicsit mert amilyen totál káosz tud lenni end game szinten BL-be ott azért egy szokásosan szarul optimalizált UE 5 lehet gázos lesz.
[ Szerkesztve ]
-
flexxx2
őstag
azért ennek a grafikának van egy egyedi hangulata, amit más fps nem ad meg,
nekem a trailer tetszett, a zene miatt is -
Daelion
őstag
Ha már hozza a BL 3 gameplay menetet pláne end game szinten akkor én elégedett leszek mert csak az számít nálam hosszabb távon egy Looter Shooter játékban. 'nekem nem volt különösebb bajom a sztorival egyik részben sem, célnak megfeleltek de nem az tartott ott egyikben sem'
[ Szerkesztve ]
-
zsolesz967
aktív tag
A hármat végigjátszottam,de annyirra nem adta,a főgonoszra meg már nem is emlékszem.
A második részt Handsome Jack-el viszont nem tudom elfelejteni.🙂Ps5,Samsung Galaxy A55,Galaxy watch 4
-
veterán
A trailerből sokminden nem drült ki, hozza a kötelező Borderladnses elemeket.
Reméljük a legjobbakat. -
Montanaxy
aktív tag
Jó lesz ez nekem tetszik, kikapcsolós fáradt estékre király.
-
Sirandrish
legenda
Én ugyan várom, de nem a Trailer miatt
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
yanna
addikt
Mit és mennyit kell valamiből inni, szedni, hogy ilyen pattanjon ki valaki fejéből?
-
rubkrisztian
csendes tag
A semmilyen a legjobb szó amit erre a trailer-re tudok mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Fujifilm X
- EAFC 25
- Fotók, videók mobillal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s