Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
aktív tag
Végre valami lehetőség a G910 kiváltására.
Bár ennyi pénzért és csak ABS, meggondolandó. A szoftverük sem valami erős és fogadni mernék, hogy a chroma színbeállítást sem képes elmenteni belső tárhelyre. Feltéve, ha a profilt képes, mert valahogy még nem jött elő, hogy az új MMO egerüknél ez működne, ahogy az egyszerű színbeállítás helyett is a szivárvány átmenettel indul. -
rdmftw
tag
válasz
JulianSinulf #1 üzenetére
razer bloatwarejének leállitásakor automatikusan visszaváltja rainbowpuke ciklusra a ledeket mig openRGB-t használva fixen beállitható a szin és úgy is marad.
ettől függetlenül kétlem hogy ebben már kijavitották volna a numpad villogását, ahogy az előzőekben sem.én a helyedben passzolnám ezt a márkát és nézz valami normálisat.
-
flexxx2
őstag
valaki tapasztalta már az ABS és PBT közti különbséget?
-
JulianSinulf
aktív tag
Én úgy vettem észre, hogy mára már elfogytak a normálisak.
A makró gombok számomra fontosak és nem szeretnék megválni tőlük, sem autohotkey-re váltani.
A Logitech MMO egerét is azért cseréltem Razer-re, mert nem volt más. Maga az egér tényleg jó, csak a szoftver. De ezt ma már elmondhatnám a G Hub-ról is. A W10-en még a Gaming Software fut gond nélkül. Egy régebbi verzió. A W11-re feltettem az újat, az meg kiírta, hogy váltsak G-Hub-ra, mert a billentyűzet nem támogatott... A G-Hub egy profilt nem vitt át, se semmilyen beállítást. A felülete és beállítási lehetősége meg gáz. Főleg a Gaming Software után. Így maradtam W10-en a régebbi programmal, ami működik és a billentyűzet is vele.
Hozzáteszem már a G910 műanyaga sem az igazi és a kialakítása is hagy némi kívánnivalót maga után. De a kék G15-ről bármi másra váltani csak kompromisszumos.
Sajnálatos, hogy sem normális hardvert, sem normál szoftvert nem képesek csinálni. Nem is értem, milyen igények alapján találják ki, hogy mit fejlesszenek.
És elkérnek 270€-t. -
flexxx2
őstag
válasz
JulianSinulf #4 üzenetére
nekem corsair bill. van, és én is makró miatt (is) választottam, logitech volt előtte, annak jobb a szoftvere, de a corsair is egész jó,
amit hiányolok, hogy nem lehet csak 1 programot 1 profilhoz rakni[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
JulianSinulf #1 üzenetére
Ja, ez béna. Vettem egy új DA egeret, olyan mint egy karácsonyfa. Nem jegyzi meg. Plusz Mac-en nem érhető el a szoftver, a gyorsítás nem kikapcsolható, szóval béna. Szerencsére találtam egy korábbi darabot Amazonon, azt megrendelve ez a probléma megoldódott. Minden beállítást eltárol és ugyanolyan jól működik.
#11Joachim21: A jelenlegi DeathAdder Chroma-t 2016 októbere óta nyúzom, most halt meg a görgő alatti kapcsoló, így a középső kattintás sajnos nem megy. Ezt leszámítva hibátlan a mai napig.
[ Szerkesztve ]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
rdmftw
tag
válasz
Joachim21 #11 üzenetére
pontosan. ajándékba kaptam évekkel ezelőtt egy 2017-es blade stealthet illetve hozzá egy blackwidow v2, razer mamba wireless és valami mikrofonos fejest.
mindegyiknek kijöttek a betegségei, én egy fillért nem fizetnék ezekért
ha érdekelnek a részletek, szivesen leirom de tldr: ne vegyél razert.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy végletekig konfigurálható, rendesen felextrázott jószágról van szó, ami az épített eszközök világából is merít, de a kevesebb néha talán több.
- Új, bontatlan, iMac 21,5"4K (2019) i7/32GB RAM/Radeon Pro 560X/1TB SSD/magic mouse2, keyboard 2
- Üzletből, iMac 27"5K (2017) i5/40RAM/Radeon Pro 570/1TB Fusion/magic mouse2, keyboard 2
- I3 10100F/Msi b460 Tomahawk/2x8Gb 2666mhz/Gt710/be quiet pure power 11 700w/240Gb
- Asus TUF RTX 3090 - eladó!
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 11 Pro Max Silver 64GB. K076
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest