Hirdetés
- Lecsapott az Intel egyik modern node-jára az Ericsson
- Tuningmemóriák az AMD legfrissebb HEDT platformjához, v-color módra
- 32:9-es képarányú, játékra is alkalmas monitor az AOC és a Porsche keze nyomán
- Ezekkel a memóriákkal uralná majd az autóipart a Samsung
- Sokrétű Type-C-s dokkoló érkezett a Belkin színeiben
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Bárcsak a "zenehallgatós" fejhallgatóik is ennyire design-osak lennének... Gondolom itt meg inkább ezt kell megfizetni...
-
Azért kíváncsi lennék a zenei megszólalásához. Nekem Focalom van na az igen csak jól szól.
duree54
-
blade zte
őstag
válasz
SunMount3r #1 üzenetére
Nejem 900 pro x-em van és szerintem tökéletesen jól néz ki.
Amúgy magyaroknak nem elérhető, de lehet rendelni a weboldalukról customizelt manufaktur edition fejeseket.
Oppo find 7 astro black
-
ViZion
félisten
Nekem is volt Beyer, imádtam. Zenére vettem, de játszani is jó volt vele. Füles design sokat nem izgat, kényelmes legyen és jól szóljon. A többi az annyira hasznos funkció, mint az egér vagy a VGA RGB hátlap: játék/zene alatt pont nem nézi senki...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
-
himpike
aktív tag
Headphone frequency response 20 Hz – 20.000 Hz
a gyártó szerint... Benéztem valamit? -
blade zte
őstag
válasz
SunMount3r #5 üzenetére
A superlux AKG/Beyer másolatokat készítő chifi (Taiwani) gyártó, a Beyer pedig egy német belföldön gyártott márka.
A Superlux 6xx sorozata kb 40 éves AKG modellek (pl k240) dizájnját használja.
Több másik Superlux meg a 40 éves Beyer DT770-880-990 vonalak dizájnját használja.
Nekem volt superlux hd668b-m. Egy DT900 pro x klasszisokkal jobban néz ki a valóságban, a minőségéről és a telkes modularitásáról meg nem is ejtek szót.
Oppo find 7 astro black
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
De az áráról sem, gondolom.
Nem high-end, meg nem is ihletett dizájn, de a kategóriájában egyáltalán nem olyan rossz az a Superlux.-------------------------------------------------------------------------
(#6) himpike: Gondolom, igen, mert a cikkben is ez szerepel.
>>>ELADÓ effektíve új, full dobozos MikroTik RB2011iLS-IN router – 23k, bolti ára 50 felett. Posta ON. Két darab van, a másodikon nincs SFP, azért 20 pénzt kérek. Ha érdekel, dobj privit!<<<
-
blade zte
őstag
Mindenről volt szó, a hangzásáról és az áráról nem beszéltünk. Én bíztam magamban hogy olcsó fejesekből is jó hangzásút válasszak és igazam is volt
.
Manapság nem mondanám azért annyira kivételesnek a hangzását. A kínai IEM piac azért elég jól tolja abban az árkategóriában. A fejeseknél tényleg nagyot kell esni minőségben hogy abban a kategban jól hangozzon.Oppo find 7 astro black
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az MMX széria legújabb képviselője összesen négyféleképp köthető rá különböző masinákra, és zárt dizájnját virtuálisan nyitottá képes tenni.
- Dell Precision M6800 7710 7720 7730 7510 7520 Workstation
- Eladó EVGA Supernova 1300 P+ Platinum Garanciával!
- ÚJ LENOVO Yoga 7 - 14" 2.2k Touch - AMD Ryzen 7 7735U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Zotac Geforce RTX 3060 Ti - Új állapot, dobozzal
- HP All-in-One 24-cr0004nc - ÚJ 24"-os AIO PC - Ryzen 7-7730U, 16GB, 1TB SSD, Win11
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest