Hirdetés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hogy minden a köz érdekében történjen
हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे हरे राम हरे राम राम राम हरे हरे Góranga!
-
ddekany
veterán
Ez a vízjelezés csak arra jó, hogy ne az ő szolgáltatásukon generálják a fake-et, ezzel csorbát ejtve a cég nevén. Ha jól látom. Na persze, ha sikerül nem kiszivárognia a modellnek, akkor ez működhet is. De peszimistiává tesz, hogy sokszor nem a kisember az, aki pl. fake videót generálna, hanem más államok titkosszolgálata.
Ez leginkább fordítva működhetne... Digitálisan alá kell írni a videót, hogy melyik szervezet (mint újság, stb.) csinálta. Aztán eldöntöd, hogy abban szervezetben mennyire bízol. Ha nincs aláríva, akkor... abban annyira is kell megbízni.
[ Szerkesztve ]
-
Victoryus94
őstag
Jóskapista aki bedől a facebookos álhíreknek, nem fog digitális aláírásokat vizsgálni. Viszont szavazni fog, mert "ahhoz joga van".
Az sem feltétlen célravezető, ha utólag büntetik a készítőket, mert addigra már beetettek néhány millió Amerikait.Egyébként az AI-val bármely kamu-újságíró közel olyan technológiához jut, mint a külföldi titkosszolgálatok.
Ettől függetlenül egy videós vízjelet marha könnyű eltűntetni. (Vagy a videó közeppén van, és zavaró, vagy tele van vele a videó, és ezért zavaró, vagy a jobb alsó sarokban, akkor meg elég benyomni fölé egy másik logót, és még vágni sem kell a képen) -
ddekany
veterán
válasz
Victoryus94 #4 üzenetére
Ez van... Feltűnően kell ki kell jeleznie a böngészőnek, hogy ki az aláíró, meg próbálni bevinni a köztudatba az ellenőrzés fontosságát.
Kizárt, hogy ember számára látható vízjelről lenne szó. Hogy mennyire könnyű leamortizálni úgy a videót, hogy a vízjelet már ne lehessen érzékelni, de videó minőség mégse legyen feltűnően ratyi, azt meglátjuk. Mondjuk intuitíven azt gondolnám, hogy a vízjel eltüntetők vannak jobb pozícióban ebben a "versenyben".
[ Szerkesztve ]
-
kilua
senior tag
Mondjuk most a stable diffusion XL kint van mindenkinél akit érdekel, max arra lehet jó hogy az ennél is jobb ai modellek vízjelesek legyenek.
[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
Bevált recept alapján a temetőből visszajáró demokrata szavazók fogják eldönteni a választásokat.
[ Szerkesztve ]
-
Victorio
aktív tag
Fölösleges a nagy aggodalom. A szenilis vénember és a bohóc is produkál olyan showműsort, hogy deepfake nélkül is teljes a szórakoztató/elrettentő értéke.
A szavazást meg úgyis úgy csalják el ahogy csak tudják. Mindegy, hogy az emberek hova húzzák az ikszet. A múltkor se ezen múlt, hogy ki nyert.
Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
erahurka
nagyúr
Jó vicc. Meg fogják oldani ha nagyon akarják. Nem tudom mi lesz ennek az AI mókának a vége de nem fogunk nevetni rajta.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/mozinaplo/
-
Zsohi
őstag
...ééés mi lenne ha AI alapokon működne a törvényhozás? A nagyobb tech cégek végtelen mennyiségű adattal rendelkeznek, sokkal átgondoltabb döntéseket lehetne hozni amiknek az eredményeit akár a közérdekű elé is lehetne tárni és meg lehetne szavaztatni.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
ddekany
veterán
Akkor szerintem valamiért állati jól járnának az AI fejlesztő nagy cégek...
Plusz az ilyen iskolapéldája kb. a disaster monkey-ságnak, amikor kapásból a törvényhozást AI kezébe adod. Eleve mindenki variál (az AI kutatók, nem a bulvár), hogy ha netán sikerül tényleg igazán értelmes AI-t csinálni, hogyan tartod kordában.
-
MageRG
addikt
Hasonlót már kipróbáltak a bíróságokon, hatalmas bukta lett.
Az AI nem a jóisten, hogy hiba nélkül működjön. Emberek csinálják, konkrét célokkal, adott példák alapján betanítva.
Ezen kívül a fejeseknek sem érdeke.
Még az sem nagyon, hogy felülvizsgálja a döntéseket. Pedig arra jó lenne."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
doooo
addikt
Én mutassak? Miért én? Nem én dobálózok konteókkal, nem én állítok olyasmit, amit nem tud senki sem bizonyítani (és még csak elméleti síkon is nevetséges, merthogy a kijelentés ellenkezőjét azonban bizonyítani lehet).
De amúgy nagyon jó, hogy ennyire témába vágó példát hoztál, tényleg. Fantasztikus teljesítmény. Majd az AI megtalálja a listádat. -
Alaaf Pi
aktív tag
Tehát majd egy bíróság, meg egy törvény, ami az USA területén érvénes, majd jól meggátolja az ilyenek készítését. Aha.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az amerikai törvényhozókkal találkoztak az USA tech óriásainak vezetői, Musk szerint bíróra van szükség az AI-szektorban. Kiemelten foglalkozik az AI-szabályozásokkal az USA, de a top téma a választás és a deepfake az AI kapcsán.
- IKEA PAX Gardrób rendszer !!!Féláron Eladó!!!
- LG 49WQ95X-W Super Ultrawide Gamer Monitor! 49"/5120x1440/Nano IPS/144hz/G-sync-Freesync/Type-C/HDR/
- LG 34GP950G Ívelt Ultrawide Gamer Monitor!34"/3440x1440/Nano IPS/180hz/1ms/G-sync Ultimate/HDR600
- Új Lenovo ideapad 5 14ALC05 Fémházas Ultrabook -25% 14" Bivaly AMD Ryzen 5 5500U 6Mag 8/512 FHD
- EDIFIER MR4 Studio monitor hangfal pár, nagyon keveset használt, garancia 2025.7. -ig
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest