- A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
- Minimumlétszámra állítja a texasi Taylor üzemet a Samsung
- Mostantól egyedi audioprofilt generál a PlayStation 5
- Bekeményít az Intel az Arrow Lake-S generációval
- Megszűnik az első két Ryzen generáció támogatása a Ryzen Masterben
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem tartja jó megoldásnak az E-magok kerülését az Intel
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
Hirdetés
-
A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
ph A halkított kapcsolókkal szerelt, kábelmentes termék három színben választható, és igen hosszú üzemidőt ígér.
-
Bemutatta második generációs hajlítható telefonjait a Tecno
ma A Phantom V Flip2 és V Fold2 szeptember 23-tól kaphatók, de sajnos elkerülik az európai régiót.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Terméklapon se Freesync, se g-sync megjelölés, az nvidia és amd honlap se listázza a támogatott monitorok között.
Ennyire új vagy nem hibátlan a VESA adaptivesync implementálása ezért sehol se kap plecsnit?A VA pxel válaszidőre is kíváncsi lennék számokkal, képekkel, mert hogy 17ms és 1ms közötti, még csak-csak el is hiszem, csak hogy milyen eloszlásban, mert olcsó VA-ban én még nem láttam olyan gyors panelt ami potens lenne 144-165Hz felett, ez meg itt egy 240Hz monitor.
10,4ms@60Hz input lag az jónak ígérkezik. Fényerő korrekt. A 12cd minimális fényerő különösen jó, esti használatra.
Jevons paradox
-
BioNiCMaN
addikt
Nem értek hozzá, erre a méretre van még igény?
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
rick009
tag
hogyne, itt ülök előtte 30 cm-re és idén vettem!
van sokkal nagyobb monitorom is, de ott az 1080 már kevés, (vagy messzebb kell vinni a monitort) a 4k- hoz pedig hogy legyen is értelme a magas frissítésnek, kell az fps szám, és 4k alatt már kell az erőmű, szóval én maradok az alacsonyabb felbontásnál, de nem pixeles a kép, és sok az fps... -
Årpi
őstag
Kompetitív szcénában a mai napig sokan ezt a méretet, felbontás preferálják. Versenyeken is 25-ös monitorok vannak általában. Én is ezt a méretet preferálom, nem (csak) játék miatt, de valahogy a 27-32 inch nem jött be annyira.
iPhone 15 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
Robitrix
senior tag
Miért ne volna a 24-25 hüvelykes gaming monitor tökéletes játszani. Egy pillanatig se gondold azt, hogy csak 1,5 méteres TV-n lehet játszani. Én speciel TV- nem is igazán szeretek játszani. Ha elég távol ülök tőle, hogy rendesen befogja a látóterem a képet, akkor sok apró kis részlet nehezen olvasható vagy kivehető. Ha közelebb ülök, akkor meg a nagy felület miatt kezd kiesni a látoterem perifériájára a szélek. Nagyon ritkán tolom ki a játékot a TV-re nagyobb képben. Legfeljebb olyan játékban, ahol amúgy is a középpontban zajlanak az események. Például egy autóversenyben, ahol tipikusan a középpontban haladok. De egy lövöldözős játékban, ahol számít az, hogy minnél gyorsabban érzékeljem a szélen feltünő ellenséget. Szóval ilyen játékot szerintem sokkal jobb 24-27 hüvelykes gaming monitorokon játszani.
-
Sz.L.
aktív tag
Attól függ mivel játszol. pl nekem a 32" TV 60Hz az optimális. Viszont én állítgatom a távolságot (hátrébb, vagy közelebb teszem a fotelt) a játék típusához. Filmet meg ágyból nézek, ahonnan még tökéletes a 32"-os méret.
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
Solten
addikt
Nah, nemreg vettem meg ezt a monitort, egy youtubeos videon kivul epkezlab teszt nem volt rola, erre PH!... Annyit meg hozzatennek hogy nincs a feketenel light bleeeding mint a legtobb IPS monitor eseteben, a fekete az fekete.
Egyrészt hagyományos, azaz sík, 16:9 képarányú kijelzővel rendelkezik
Hal'isten.
másrészt nem kapta meg a gyártó exkluzív Ambilglow technológiáját, amely a hátlapra szerelt LED-ek segítségével teremt fényglóriát a kijelző köré.
Szerencsere.
#2BioNiCMaN: Nekem asztalra ez az ideal meret (24.5"), volt 27" es 31" QHD-m de tul nagyok, es csak gyotrik a vasat.
[ Szerkesztve ]
Saor Alba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MONITOR FELVÁSÁRLÁS AKÁR AZONNAL KÉSZPÉNZBEN VAGY UTALÁSSAL - WWW.PCFELVASARLAS.HU
- SAMSUNG (LS32CG554EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LC49RG90SSRXEN) 49" Q-LED 5K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG (49GR85DC-B) DUAL QHD 5K 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (32GQ850-B) QUAD HD 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen