Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
senior tag
válasz
DuncanGhola
üzenetére
Ezek szerint tényleg trükkösebb, már féltem hogy csak megöregedtem és azért haladtam vele nehezen. Tényleg ki van számolva az a ház, sok fölös hely nem maradt benne.

Neked milyen AIO-d van hogy nem hallod, ill. teljes fordulaton használod a szivattyút?
Nekem a Corsair H100i Elite viszonylag magas frekvencián zúg és tisztán hallom. Nem elviselhetetlen, de szeretném megszünteni ezt. Odáig nem jutottam el, hogy levegyem mondjuk 2000 RPM-re a szivattyú fordulatszámát, pedig valószínű 10 perc lenne, csak vagy nem vagyok a gépnél, vagy nincs kedvem foglalkozni vele.

-
zsirfecske
addikt
Deepcool CH160 részemről, ha már kompakt, legyen ITX és léghűtés. de aláírom, hogy ez egy baromi jó mATX ház, főleg ha tényleg ugyanúgy €69.99 lesz mint a CH160. akkor ár/minőségben inkább ez, de a feleslegesen nagy méret miatt nálam se férne be.
-
kromatika
veterán
, 443 mm-es mélységgel nem igazán nevezhető kompaktnak.
-
Dr. Akula
félisten
Nem ártott a 4 slot, csak inkább állítva kellett volna, hiszen tudjuk hogy az új 12VHPWR csatit még hagyni kell vagy 5 centit egyenesen menni, majd utána hajligatni, és az nem fér el 2 centi helyen.
-
PTM
senior tag
Soká jelent meg, de jó látni, hogy végre itt van.
Én közben már az A4 mellett döntöttem és nem bántam meg. A maradék hajam kihullt mire beletuszkoltam mindent, főleg az AIO vizet, de nagyon cuki lett.
Az A3 pedig amúgy is túl magas és mély nekem, nem férne a helyére. De tetszeni tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A3000 6G 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bár szembe jött a mood, de elvették tőle a kedvem ugyhogy marad az a4