Hirdetés
- Lecsapott az Intel egyik modern node-jára az Ericsson
- Tuningmemóriák az AMD legfrissebb HEDT platformjához, v-color módra
- 32:9-es képarányú, játékra is alkalmas monitor az AOC és a Porsche keze nyomán
- Ezekkel a memóriákkal uralná majd az autóipart a Samsung
- Sokrétű Type-C-s dokkoló érkezett a Belkin színeiben
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 32:9-es képarányú, játékra is alkalmas monitor az AOC és a Porsche keze nyomán
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Kormányok / Autós szimulátorok topic-ja
- Dell notebook topic
- Így építsd a billentyűzeted!
- OLED TV topic
- Egérpad topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 3D nyomtatás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meridian
senior tag
Van videó róla? Azt legalább lehett volna még a cikkbe betenni... nekem nem mond semmit se a régi Atari gépek. Spectrum, C64, Plus/4, Amiga, PC (Win95 előtti DOS-os időszak). Ezek ismertek számomra.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
-
Khelben
nagyúr
Nekem valahogy nem jut eszembe olyan, hogy egy feltámasztott retró cucc sikert ért volna el. Próbálkoztak már játékokkal, ilyen konzolokkal, mobilokkal, de nekem nem rémlik, hogy bármelyik is közelébe került volna az eredeti cucc népszerűségének.
-
E.Kaufmann
addikt
Emlékszem még a kilencvenes évek elején a sok Atari klónra piacon és hong-kongi cuccokkal is foglalkozó műszaki boltokban. Egy ilyen üzletből vettek nekem egy klónt. Nagy része üres volt a doboznak, csak a felső részen, ahol a kártya csatlakozó volt (az működött egyáltalán?) leledzett egy hosszúkás nyák. Volt rajta PAL/NTSC jumper, poénból átkötöttem, de ugye a TV nem valami jól jelenítette meg, vissza is kötöttem. Külsőre Sega meg Nintendó klónokhoz viszont már kártyákat is árultak később.
Az is érdekes, hogy az a bolt nem tűnt el, profilt váltottak, karórákat kezdtek árulni és lett is egy flancosabb órákkal foglalkozó külön üzletük (legalább is a név alapján következtetve
)
[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Volt Atari konzolom, nagyon szerettem, még most is szívesen játszanék vele, úgy, hogy biztosan meg fogom venni.
duree54
-
ViZion
félisten
válasz
E.Kaufmann #4 üzenetére
Igen, ilyen klónunk volt nekünk is, meg egy halom joy... sorban haltak meg az egyszerű bizbaszok...
Mi sem értettük, h annak a panelnak minek akkora doboz, joyt nem lehetett rátenni, mert nem sima volt, hűtés se lehetett, mert zárt volt... egy titok a mai napigHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Meridian
senior tag
48, lassan 49 leszek.
Hajh, azok a '80-as évek közepe. Azok voltak a szépidők.VHS a könytárban - minden film kuriózumnak számított, Tom és Jerry döbbenet, stb
- , havernál a C64, nekem meg kisírt C64 helyett "csak" egy plus/4...
De később (90 karácsonyán) az Amiga 500-as az odabaszott rendesen
-
sTERNI
senior tag
Az az RGB nagyon kellett rá.
"You travel with fascinating companions, Doctor."
-
ViZion
félisten
válasz
Trailblazer #10 üzenetére
hehehe... milyen öregek vagytok!
...mint én.
Nekem C64 volt, C+4 a suliban, klónok otthon, Amiga a haveroknál... C128-at szerettem volna, de mire lett pénzem egy pici, már beköszöntött az AT PC korszak.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
sgfan
friss újonc
Magyarországra is megérkezik november elején, MediaMarktnál már előrendelhető.
[ Szerkesztve ]
-
-
E.Kaufmann
addikt
TréFA nélkül 43306 Ft. Na meg amekkora igény lesz rá itthon, ne csodáljuk, hogy ennyit tesz rá, simán lehet, hogy majd egy év múlva egy BF-en lesz a készlet fele sz@ré-hugyé, hogy megmutassa, hogy náluk ekkora áresés is van, miközben csak a raktárat takarítanák kifele.
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
CzG001
tag
válasz
E.Kaufmann #16 üzenetére
Az tény, hogy ez olyan rétegtermék lesz amiből nem lesznek több százezres eladások. Én megvenném mert tetszik de ennyit tuti nem adok ki érte.
Gigabyte X470 AORUS ULTRA GAMING, AMD Ryzen 2700X, Corsair 16GB 3200MHz Vengeance LPX Red KIT, Inno3D GeForce GTX 1660 Super Compact, FSP Hyper M 600W, Samsung 860 Evo 500GB
-
GodGamer5
addikt
Én is toltam C64-el (90 körül), pedig egy tízessel fiatalabb vagyok (37).
Atari klónnal is játszottam párszor a szomszédnál, de már akkor sem jött be a dolog annyira, ma meg már emulátorban sem nyomnám.Amiga alá nem mennék nosztalgiázásban sem.
[ Szerkesztve ]
"It's not a Loop, it's a Spiral"
-
ViZion
félisten
válasz
GodGamer5 #19 üzenetére
Próbálgattam emulátorokat én is, nekem sem jött be valamiért. Talán a grafika is "rosszabb", illetve akkoriban jobbnak tűnt. Irányítás meg vagy műxik egy óra vackolás után, vagy nem.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
A Molyember
tag
Majd biztos a ponggal fogok szarakodni 2023-ban 100 dolcsiert. Jo vicc.
-
nyunyu
félisten
Ejj, nagyobb durranás lehetett volna, ha a 8 bites asztali ataris játékokat is tudna futtatni, nem csak a konzolosokat.
Pl. Pitfall 2.Mondjuk azt már az Ataritól lelépett programozók által alapított Activision adta ki.
(Első gépem egy Atari 800XL volt.)
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A hamarosan debütáló újdonság négy klasszikus platformot hoz egy tető alá.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- Kormányok / Autós szimulátorok topic-ja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Dell notebook topic
- Így építsd a billentyűzeted!
- További aktív témák...
- Dell Precision M6800 7710 7720 7730 7510 7520 Workstation
- Eladó EVGA Supernova 1300 P+ Platinum Garanciával!
- ÚJ LENOVO Yoga 7 - 14" 2.2k Touch - AMD Ryzen 7 7735U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Zotac Geforce RTX 3060 Ti - Új állapot, dobozzal
- HP All-in-One 24-cr0004nc - ÚJ 24"-os AIO PC - Ryzen 7-7730U, 16GB, 1TB SSD, Win11
- Logitech G502 X Plus Lightforce - Lightspeed - LightSync vezeték nélküli RGB gamer egér
- Xbox Series X+Diablo IV (4),2 ÚJ,BONTATLAN,2 év Microsoft gyári gari,beszámítás is van, szállítás is
- / Új & Bontatlan / Intel Core i5-13400F 10-Core Box Processzor eladó!
- Corsair iCUE Commander CORE XT + Corsair iCUE SP120 RGB ELITE White (6db)
- Apple Watch Series 4 Nike+ 44mm karóra
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest