- Biztosan maradnak a hagyományos tápkonnektornál az ASRock új Arc VGA-i
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Érdekes! De van ennek így értelme?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
hapakj
senior tag
Woah, Egy eszköz ami egyesíti a tablet, a laptop, a Windows és az Android hátrányait
Én a Pad részére raknék Windows on ARM-ot az Station-re meg Android-x86-ot[ Szerkesztve ]
-
"míg a Windows 11-et használó Hybrid Stationnek szüksége van a kijelzőre"
Ezt nem értem. Nem lehet hozzá vezetékkel vagy vezeték nélkül külső kijelzőt használni?[ Szerkesztve ]
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
Reggie0
félisten
-
Bleccs
csendes tag
Na ennek így, ilyen formában mi értelme van?
Ez lényegében két teljesen külön gép. Miért nem lehetett egyetlen hardveren dual bootot csinálni? Android elmegy x86 vason, a Windows is most már ARM-en. -
PDA_FAN
tag
Biztosan lesz néhány manager meg sales-es, aki ezekkel fog virítani. Egyébként valóban értelmetlen egy ilyen gép, hiszen van már ARM architektúrájú laptop, amin fut a Windows, tehát nem kellene két hardvert egybe gyógyítani ahhoz, hogy Windows és Android is fusson rajta. A párhuzamos futtatásra meg végképp semmi érvet nem találok. Ha a Microsoft egy kicsit komolyabban venné ezt az architektúrát, és támogatná az Android fejlesztőket, hogy Windowsra is írják át a szoftvereiket, akkor végképp felesleges lenne, hogy egy ilyen hibrid laptopon dual boot legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Proxmox VE
- Biztosan maradnak a hagyományos tápkonnektornál az ASRock új Arc VGA-i
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500Touch - i5-8G I 8GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude 9430 - i7-1265U I 16GB I 256SSD I 14,1" FHD+ I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i5-8GEN I 16GB I 128SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest