Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
5G van bőven sok helyen ha Yetteles vagy és ott már valós 5G igaz még nem SA hanem NSA de ha jól emlékszem már üzleti ügyfeleknek engedték az SA 5G-t
wifi7 meg már jöhetne régen mert kellene a 6GHz főleg hogy 5GHz-en egyetlen 160MHz blokk van EU-ban és minden eszköz ami ezt tudja azt használja ami egy panel telepen Telekom meg DIGI hálózatok esetén gyári ONT-ben már benne van aztán nesze neked minden emeleten 3-4 lakásban előfizető máris használhatatlan az 5GHz AC wifi pl
-
E.Kaufmann
veterán
Nagyapónál volt egy okosTV, de internet és helyi wifi fasorban sem, és mobilról akartam volna vezérelni a TV-t. Volt két mobil nálam, egyik mobilon belőttem a Wifi megosztást, és a másik mobillal és TV-vel rákapcsolódtam, és működött is. Viszont ami a wifit megosztotta, arról nem tudtam a TV-re menni, ezért is kellett a második mobil
. Gondolom telefonfüggő is, mennyire szeparálja el a klienseket a Wifis internet megosztás, nekem akkor mázlim volt.
-
janeszgol
félisten
válasz
E.Kaufmann #7 üzenetére
Az is jó. Illetve van olyan helyzet, hogy a mobilnetbol csinálunk helyi hálózatot (wifit).
-
E.Kaufmann
veterán
Otthon és KKV szegmensben biztos nem, viszont pont van egy mobilarénás videó egy nagy darus vasúti átrakodó központról, ahol a Wifi nem jöhetett szóba, kapásból maszek 5G hálózatra mentek rá, de ez is olyan (nem is olyan, hanem lényegében az), mint a licencelt rádiók a nagyobb cégeknél, nem mindenkinek éri meg a költség.
-
momesz
csendes újonc
Őszintén van bármi jelentősége 2024-ben?
-
ufocsalad
tag
Az ügyfeleink már régóta várják a stabil ("erős") wifit, feszült figyelemmel követjük a fejlesztéseket, hátha most...
-
enginev3.0
félisten
válasz
E.Kaufmann #2 üzenetére
Tudom hogy van, de alig, vagy épp hogy, azért egy 2.4ghz wifit, vagy 5ghz wifit szerintem sokkal több évig élveztünk, nem rohant minden ennyire előre, a felhasználók 90%-ának szempontjából tök feleslegesen
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
Van már Wifi7, csak ami "olcsó", az herélt. Kevés vagy nem választható MLO üzemmód és a 6GHz frekvencia hiánya, ami még Wifi6 esetén is aranyár, ha AP-ról van szó (inteles kliens laptopba és asztali gépbe van már 10-ért is).
Inkább az a baj, hogy nem csak a processzorok és GPU-k fejlesztése szűkült be a technológiai határok miatt, hanem az ilyen rádiós rendszereké is kezd, legalább is érzésre. -
enginev3.0
félisten
5G sincs, de már 6G hírek vannak
Wifi 7 sincs, de már Wifi 8
too much
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest