Hirdetés
- Kormányok / Autós szimulátorok topic-ja
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eGPU tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nergalos
aktív tag
Csak így tovább, kedves címadó
-
CriticalHit
őstag
66 900. Az egér.
"Hernyó maradsz, bár fent keringsz. Nem a szárny szab itt mértéket, hanem a gerinc."
-
p a s s e r
őstag
zümm...
írok valami értelmeset is... 12+1 havonta tönkremenő xbox kontroller userként érdekelne, hogy az elite mennyivel bírja tovább? nem dobálom, nem zúzom, simán ilyen gagyi, hogy csak ennyit bír...beszéljünk másról! filmekről, képekről... semmit a lényegről, csak jelenségekről...
-
djbb534
tag
válasz
p a s s e r #3 üzenetére
Én most tervezek kontrollert venni. De kb mindeki azt mondja ps5 kontit vegyek. Szerinted ez vagy a ps5-ös a jobb választás?
4080 fiiireee
-
válasz
p a s s e r #3 üzenetére
Egyre durvábbak ezek a kontroller árak, nem is találom a szavakat.
Sétál a Hold a háztetőn, zsinóron húzza maga után a szívem.
-
himpike
aktív tag
Én pl a képeket nézem, ha valami felkelti az érdeklődésemet akkor csak az adott képhez szóló tartalmat olvasom csak el. Hát most itt az történt hogy a konfigokon kívül nem néztem rá másra.
-
TIT
veterán
válasz
p a s s e r #3 üzenetére
Na ne,valaki esküszik rájuk,hogy minden más vacak.
Akkor vegyél 17-ért van 2 licencelt gyártó,én vettem a világítóst,jópofa,csak a gombok nagyon kopognak,de megy,még a 12 ropis esperanza is megy. -
Lord Myn
senior tag
válasz
p a s s e r #3 üzenetére
Nem tudom mit csinálhatsz a kontrollerekkel, nálunk van 2 db Xbox Series kontroller és 1 db Xbox One, mindegyik több éves és még mindig tökéletes állapotban vannak, pedig nyúzzuk őket beat'em up gamekkel is.
"War does not determine who is right - only who is left."
-
ceia
őstag
Az Inteles gépet elfogadnám, bár a tápról most sem tudunk semmit, és a ház sem kifejezeten az én stílusom. Van a Sharkoonnak jobb háza is, lehet még olcsóbban is. A monitorok is jók a kategóriájukban, bár 90-es áron azért nem kéne csak dönthető talpat adni.. de legalább van vesa lehetőség.
A billentyűzet teljesen jó lenne numerikus paddal kiegészítve, és emberibb áron. Különben jól néz ki ez a három szürke szín, vannak F-ek, és rendes Enter.it's more fun to compute
-
SaGa59
őstag
Technikailag nekem a PS jobban bejön, az analóg karok elhelyezése miatt is, viszont az elsődleges kérdés az, mivel játszol? PC-re a PS kontrollerekhez kell egy interface program, vagy a steam kliens, különben semmi nem fog vele menni. Az XBOX kontrollerekkel viszont minden megy, külön appok nélkül. A PS5 kontroller a PS5-tel az igazi, a hozzá idomított játékokkal. A rezgés ritmusa és egyéb összetvői követik pl a terep minőséget, a bekapott találta helyét, stb… Ami erre nincs felkészítve, annál semmi pluszt nem ad bármelyik egyéb kontrollerhez képest.
A tapasztalatok szerint az XBOX Elite 2 mechanikai kivitelben semmivel sem erősebb mint a sima SeriesX/S kontrollerek, csak több a gombjuk. Ha nem hiányoznak a plusz gombok, egyszerűen nem érik meg az árkülönbözetet. Én két és fél éve használom gyakorlatilag napi több órát a SeriesS-hez kapott kontrollert boxon és PC-n, de eddig semmi bajom nincs vele. FPS-ekhez is ezt használom, vagyis nyúzva van rendesen. Előtte PS4-es volt, az is évekig működött, sőt működik most is, csak a polcon várja, hogy elővegyem.[ Szerkesztve ]
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
Allien
veterán
válasz
p a s s e r #3 üzenetére
Sajnos, nekem qrva szar tapasztalatom van az Elite szériával. Az elsőt használtan vettem. Ok, típus hiba, hogy a markolat gumija felgyűrődik. Szilikon bugyi, és megoldva. De, az analóg kar beszarik rajta. Kb végállás kapcsolóvá süllyed. Sajnos, az Elite 2 nem lett jobb, csak nem gyűrődik fel a borítása. Pedig, néhol lét fontosságú lenne (ok, túlzás), hogy a gombok duplázva vanna, azaz vannak alsó karok is! Illetve, a gáz karok is 3 állásúak. Ezek remek funkciók! Csak, az a kérdés, mennyi a gari idő, és a szervíz.... Vagy, cseréled magad az analóg oldalt, forrasztani szeretsz-e? Bár, vannak, akik bevállalják kis pénzért, de, akkor is. A sima kontroller sajnos nem olyan, csak addig, amíg megveszed. Ha bele kóstoltál az Elite-be, és olyan játékkal játszol, ahol kihasználod a sok gomb egyszerre való lenyomását, biza, megsíratja az ember, és megátkozza a mikrofost...
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Akula
őstag
120000-ért műbőr borítás.
még ingyen se kéne.
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
p a s s e r
őstag
úgy-úgy, az analóg kar egyszer csak lent marad... mint írtam, van egy steam-es, ami ég és föld minőségben... a joy, a ravaszok, minden... most hogy írok, pont fogdosom, és sok év használat után is masszívabb érzés megtekergetni a joy-t, mint xbox kontrollernél bontás után (ráadásul váltófülek is vannak hátul)... mondjuk az xboxnál már az gyanús volt, hogy hogyazanyámba néznek ki a xyab (kisszínes, nemtom mi a nevük) gombok, mintha nem sikerült volna ellőni a vurstliban a hárompálcás verziót, és csak az utánzat utánzata jutott volna...
kösz a válaszod, és mindenkinek is...
[ Szerkesztve ]
beszéljünk másról! filmekről, képekről... semmit a lényegről, csak jelenségekről...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Asztali gépeken, perifériákon, tápegységeken és powerbankokon felül egy szék keltette még fel ízeltlábú barátaink érdeklődését.
- GAMER PC: ASUS B360M-K / i5 9400F / 16GB RAM / 512GB SSD+500GB HDD / RX6600 8GB / Win 10 / !!
- SEASONIC PRIME PX-1000 1000 W - BONTATLAN! - 10 év GARI!
- SEASONIC Prime TX 1000W (PRIME-TX-1000) - 60hó gari! - BONTATLAN!
- AMD Ryzen Processzorok! AM4 / AM5 - 5600X/5700X/5800X/7600X/7700X/7900X - BONTATLAN! - 36hó gari!
- Dell Optiplex 3020 SFF - i3-4160, 8GB, HDD/SSD nélkül
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest