Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ASUS PRIME Z890-P WIFI
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gazda1
tag
Sajnos nem tudom, hogy milyen hűtőpad kell alá. Kérdezd meg PainKiller13 fórumozót ez ügyben, nála jól funkcionál a gép fHD felbontásban játék alatt.
Én nem néztem filmnézés alatt a hőmérsékleteket, de kézrátételes méréseim alapján nem fújt meleget soha, ha nem játszottam.
Nem vagyok villamosmérnök, de pl. mobiltelefonok esetében is az a gyártó ajánlása, hogy kezdetben az akksit néhányszor merítsük le és töltsük fel teljesen, hogy elérje a maximális kondícióját. Én kétszer néztem az akku elhasználódást, először 10% volt, majd egy hónapra rá csak 6%. Párszor töltsd fel és merítsd le, attól lehet, hogy javul a kondíció. Szóval emiatt ne aggódj, két hónap múlva is kicseréltetheted vagy visszakérheted a pénzt.
Jah, és a legfontosabb, hogy a Kaspersky-t szedd le és tegyél fel helyette Microsoft Security Essentials-t, teljesen ingyenes vírusirtó és nem lassítja be a masinát. Meg mivel még friss a rendszer, a Windows is rengeteg frissítést pakol folyamatosan, ami szintén lassítja a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.31
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest