Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fogselyem
üzenetére
Frissítettem báttya!
Tovább nőtt a dicsőséges MediaTek Dimensity 8300 Ultra előnye!
Exynos 1380: 8 pont
MediaTek Dimensity 8300 Ultra : 18 pont edig 7/15 volt!
NPU (Neural Processing Unit)Van (+) Exynos 1380Van (+) MediaTek Dimensity 8300 Ultra, Az AI szempontjából nagyon fontos újítás mely jelentős hatással van az időtállóságra és a funkcionalitásra ARMv9 utasításkészlet Nincs az Exynos 1380-ban de Van(+) a MediTek Dimensity 8300 Ultrában Ez az utasításkészlet lehetővé teszi a fejlettebb és hatékonyabb műveletek végrehajtását, különösen az AI és a gépi tanulás területén CPU magok típusa és sebességeA középkategóriában lomhának számít2,5-xer gyorsabb az Exynos 1380-nál1x ARM Cortex-A715: 3.35 GHz-es órajellel.
3x ARM Cortex-A715: 3.2 GHz-es órajellel.
4x ARM Cortex-A510: 2.2 GHz-es órajellel
Flagship teljesítmény jellemzi! Nagyon gyors, AnTuTu 1,4 milló pont a MediaTek Dimensity 8300 Ultrát! Exynos 1380: 566932 pontAz Exynos 1380 kapott egy extra pontot, mert van benne NPU:
Igen, az Exynos 1380 rendelkezik NPU-val (Neural Processing Unit). Az NPU teljesítménye körülbelül 4.9 TOPS (trillió művelet másodpercenként), ami lehetővé teszi az AI-alapú feladatok gyors és hatékony végrehajtását. -
fogselyem
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Cicát minden tesztbe!
Jah és jaj neee...
-
fogselyem
senior tag
Báttya!
Jó a táblázat, az összehasonlítás!
Soha ne mondd, hogy soha, én egyelőre elengedtem a Xiaomi telefon vonalat.
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Köszi, és bocsi a kérdésért.
Amúgy egyáltalán nem haragudtam volna érte, csak elbizonytalanodtam kicsit,mert én is akartam, mondom kemény lenne ha én lennék, és nem emlékszem rá, de a címben az van, hogy versus, én meg tutira a vs-t használtam volna.😂Az akartamban meg végül azért nem lett cselekedet mert úgy mérlegeltem, hogy valóban az A54 volt csak kéznél, de az ilyen dolgok mint: töltő, tok, fólia, az egész Samsung márkára igaz, kivéve az abszolút belépőszintű A0x-re ahol jár a töltő, bár kb az operátor vágja az emberhez,csak elvigyék .😂
-
-
A jó megoldás az lenne ha a gyártó gyárilag edzett üveget helyezne fel! De már az is nagy előrelépés, ha egyáltalán valamilyen fóliát felhelyez, és nem az ára miatt! Hanem azért, mert rohadtul vacak, ha szösz kerül alá felhelyezéskor, vagy légbuborék... és hidd el sok tapasztalatom van vele. Magam is Spigent fogok venni, amihez adnak felhelyő applikátort. Eddig az Amazonról rendelt iPad üveg volt, ami nekem baromira jól sikerült és én raktam fel, ráadásul kétszer is, mert pár év múlva a létre selejtezte az üveget.
De az A54-nél már komoly kronológia van a NEM általam felhelyezett üvegek esetében annak, hogy NEM sikerült makulátlanul. Többek között volt mobiltudósnak is csak másodjára jött össze vagy az itteni Firstphone-ban is...
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Luck nem Te neveztetted át a címet?
Amúgy én sokáig hezitáltam mire rászántam volna magam... már át volt nevezve!
Amúgy meg:
-
-
Narxis
nagyúr
Most nem azért de amit adnak gyárilag fólia és tok azok kb. arra jók, hogy valami részleges védelmet adjanak amíg valami normálisat vesz az ember. A gyári szilikon tok ütésállósága szinte nulla, a fólia minősége is kérdéses. Ha veszel egy normális szilikon tokot azoknak legalább a sarka párnázott de én nem szeretem mert az se teljes védelem. Nillkin CamShield tokot használok most de én ritkán fényképezek és lehet másnak ez kényelmetlen ha mindig le kell húzni a kamera nyílást. Spigenek is jók de kicsit túlárazottak és azért lehet jókat kifogni ali-n vagy Temu-n is.
Alapvetően inkább a videós összehasonlításban hiszek, az, hogy most hányfélszer gyorsabb a SOC szerintem nem mond sokat. Akkor nézek összehasonlító oldalakat ahol így tételesen fel van sorolva minden ha nem tudok dönteni 2 vagy több készülék között.
-
ncc1701
veterán
Hát. Samut elvből nem veszek, és most egy ideig saomit sem akarok.
Biztos jók, de nekem a szoftverrel komoly bajaim voltak az előző saomival, pár év off tuti van. -
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Miért? Az A54 érkezett előbb. Amúgy nem tudtam mennyi lesz a mérkőzés pontos eredménye. 😊
Szerk: ja megnéztem a címet, tényleg, célszerűbb átírni.
De egyébként a jelentős része márkaspecifikus.
-
Kicsit félrevezető a cím .
Inkább így kellett volna (Poco X6 Pro vs Samsung Galaxy A54)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- 20% karácsonyi akció Komplett asztali gép eladó (GTX 1060 6GB, i5-7500, 512GB SSD)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Exynos 1380: 8 pont
Amúgy egyáltalán nem haragudtam volna érte, csak elbizonytalanodtam kicsit,mert én is akartam, mondom kemény lenne ha én lennék, és nem emlékszem rá, de a címben az van, hogy versus, én meg tutira a vs-t használtam volna.😂
Biztos jók, de nekem a szoftverrel komoly bajaim voltak az előző saomival, pár év off tuti van.