Új hozzászólás Aktív témák
-
SuperGí
csendes újonc
Érdekes kép: Foramax AMD Ryzen Game PC Gen8 [+]
Sajnos a foramax oldalán a noctua nem is választható. 259k-ért a képen látható konfig fele eltünne. Illene javítani. -
deathcrow42
tag
Azt nem értem, az LG miért maradt le ennyire az OLEDes gaming monitorokról. MSI, Asus eléggé durván tolják, és jó darabokat tesznek le az asztalra.
Ex frostshock.eu szerkesztő :)
-
Dr. Akula
félisten
válasz deathcrow42 #2 üzenetére
Amíg 7 kiló egy ilyen, addig kár sietni vele, csak a polcon marad.
-
clon
aktív tag
Koobe ekönyv olvasóból nekem volt 2 féle is amik vas szempontjából megfelelők voltak DE a külső sajnos nem megfelelő. A külső bevonat a sima fényes műanyagra van felvíve egy gumis műanyag réteg ami a kéz izzadság/zsír lerakódásával a meleg hatására elkezd felhólyagosodni (olyan mintha t@knyot kentek volna rá) és ragadóssá válik. Acetonnal nem kis munkával/időráfordítással lejön DE az alatta levő fényes műanyag sajnos nem hibamentes (szerintem pont azért tesznek rá bevonatot, mert így mindegy az alap műanyag esetleges kisebb hibája).
[ Szerkesztve ]
-
pusszycat
nagyúr
Nincs rá tok? Nekem ez a méret, szinte telefon méret, kicsinek tűnik, ha nincs baj a szemeddel akkor tuti lesz Régen sokat olvastam, de nem használ a rövid fókusz a szemnek, ezért hanyagolom.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
clon
aktív tag
Az egyikhez gyári a másikhoz csak általános tok DE ez nem befolyásolja, hogy feljöjjön a réteg és "csak" a első kijelző körül a hátán egészen jól megmaradt volna.
Egyáltalán nem kicsi a kijelző és teljesen más mint mobilon az e-ink olvasás és megjelenítés szempontból szöveg olvasásnál köröket ver mindenre telefonra, tabra és nem zavarja a kijelző vibrálása szemet. A súly is barátibb DE semmi másra nem jó csak olvasásra. -
Predatorr
őstag
Egyre viccesebb ez a rovat „Game PC” „combos integrált grafikával”, mega plecsni hegyek minden gagyira, és még ezek árai...
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
félisten
"...6 hüvelykes, 1024x768 pixel felbontású E-Ink Pearl kijelzője 16 szürkeárnyalatot tud megjeleníteni. A fizikai gombokkal vezérelhető eszköz LED-es háttérvilágítással rendelkezik,"
Milyen az a háttérvilágításos eInk kijelző? Az eInket legjobb tudomásom szerint nem lehet hátulról megvilágítani, mivel azz maga a működési elve nem engedi meg. Tehát felülről kell megviláfítani, és nem mellesleg ennek IS köszönhető, hogy kellemesebb a szemnek.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
-
Acélfarkas
senior tag
Nincs olyan az e-inknél hogy háttérvilágítás. Az összes ebook olvasónál keretbe épített ledek biztosítják az e-ink felületének megvilágítását. MaCS_70 jól írja. Az e-ink felépítése nem teszi ezt lehetővé. Valaki leírta ezt a baromságot, és az összes üzlet átvette a leírást.
Amúgy érdekes és ötletes a működési elve. [E-ink] Persze a cikk háttérvilágítást is emleget a hátrányok között, de a működési elv alapján ez kizárható szerintem.[ Szerkesztve ]
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
Rock88
csendes tag
MSI MAG 34CQP QD-OLED:
"GtG válaszideje 0,03 ezredmásodperc" ??
-
Busterftw
veterán
válasz Juhaszatti #15 üzenetére
Jah
-
senior tag
Megtetszett az Akko Horizon billentyűzet, csak az árával van gond, 50 ezer Ft nekem még mindig a horror árkategória bármennyire is szuperek ezek a billentyűzetek.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
pusszycat
nagyúr
Ne gondolkozz racionálisan, csak vedd meg. Mint én a JBL Charge 5-öt. Megvettem mert akartam egy cuccot magamnak. Nem érte meg. De van egy cuccom.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
Trailblazer
veterán
Mondok akkor én is egy jó tippet cikken kívül: ~36k körül kapható a zöld manós négybetűs bótban az AC Liquid Freezer III-as 360-as hűtés. Nem sok jobb ajánlat van ennél manapság.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Predatorr
őstag
válasz Trailblazer #20 üzenetére
Vsz. használt/bontott/javított/cserélt.
Tapasztalatból mondom, konkrétan az elődmodellel, amely már akkor is IV volt, azóta VII-est is láttam belőle. Végül adtak árengedményt az oxidálódott „ÚJ” termékre, a gyártó meg küldött javítókit.
Érdekes a számozás, meg a reklám, én mindenesetre nem 1* jártam így a 4b ződekkel."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
addikt
Az utolso oldal jol szemlelteti, hogy az iro az utobbi idoben melyebbre csuszott a billentyuzetes nyuluregben.
Amugy lehet, hogy csak en nem tudok magyarul, de a "kezdeti erőkifejtést"-t ugy ertelmezem, hogy a x tengely 0 mm-nel felvett ertek.
Az 50 gF meg (a fekete eseteben) az "actuation force" / "operating point" erteke, nem a "kezdeti".[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
válasz Trailblazer #23 üzenetére
Tudom, csak a számozás kaotikus, hogy a stepping ugyanazon elnevezéssel fut, mint a termék.
"Piszok mázlista!"
[ Szerkesztve ]
-
4nick8
őstag
válasz Trailblazer #27 üzenetére
Igazi úriember.
-
Predatorr
őstag
válasz Trailblazer #27 üzenetére
Inkább házat cseréltem volna. Vagy kivezetem."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
válasz Trailblazer #31 üzenetére
Hát akkor tervezésben nem vagy túl erős.
-
Predatorr
őstag
válasz Trailblazer #33 üzenetére
Hát de írod, h mégis. Nem mérted le. Az Arctic rég vaskosabb a többi hűtőnél.
Tipp lett volna: radiátor egyik oldalra, ventik a másikra.
Szerencsére nálam oldalra és fentre is befér, eleve úgy vettem házat."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
válasz Trailblazer #35 üzenetére
Oké, hülye arktikk, nem képes normális hűtőt gyártani.
-
4nick8
őstag
válasz Trailblazer #37 üzenetére
tehát te nem gondolkodsz és más fizesse meg. Igazi úriember.
-
Trailblazer
veterán
Másodszor írod le ezt a hülyeséget, ráadásul személyeskedve. Más nem fizet meg semmit, csak felbontva lett a doboz. (És nem védte matrica, tehát még csak azt se kellett felvágni.) Visszavinni nekem kell, tehát én fizetem meg. Az Alza márpedig árul így visszavitt felbontott terméket, amelyet úgyanúgy eladnak másnak, tehát senkit nem ér kár rajtam kívül.
[ Szerkesztve ]
-
4nick8
őstag
válasz Trailblazer #39 üzenetére
mi ebben a személyeskedés könyörgöm?! nem mérted le figyelmetlen voltál. te személyeskedsz hogy hülyeséget írok. Én direkt virágnyelven fogalmazok nehogy megbántsalak. De a tény marad.
-
Acélfarkas
senior tag
Nem kell veszekedni, vétel előtt mindig fel kell nézni a gyártó weboldalára, és megnézni a méreteket. Utána méregetni a házban. Ha látja a delikvens, hogy nem fog menni, akkor nem veszi meg. Az Arctic radiátorai meg mindig is 38mm vastagok voltak.
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
Trailblazer
veterán
válasz Acélfarkas #42 üzenetére
Úgy oldódott meg, hogy bekerült helyette egy -szintén felbontott- Deepcool 360-as. Ami befér kényelmesen.
-
Predatorr
őstag
válasz Trailblazer #39 üzenetére
Nem csak rajtad múlik de ált. eladják újnak, aztán felajánlanak egy mjnimális engedményt, ha észreveszed, és panaszt teszel.
Raysen623: attól függ. Én pl. csak Asus lapot kaptam normális felszereltséggel, olcsóbban, mint gyengébb felszereltségű mások lettek volna.
-
Predatorr
őstag
válasz Trailblazer #46 üzenetére
Én meg már leírtam neked, hogy az én „új” AC hűtőm olyan szinten volt használt, h még oxidálódott is, ahol szivárgott (végig a kupak szélén), és nem csak ezzel jártam így, és más nagy webáruházban is. mindkét esetben pár ezer Ft engedményt ajánlottak reklamációra. Te még csak nem futottál bele ilyenbe. Persze, h hirdetnek bontottakat is, nem is lenne baj, ha nem azokat küldözgetnék új rendelésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook 15 G6 - i7-9850H - 32GB - 512GB M.2 - T1000 - magyar - dokkoló
- Xiaomi Watch 2 Pro LTE
- Harman Kardon AVR 360 7.1 házimozi erősítő(hdmi 1.4, dts-hd, dolby true-hd)
- Modernebb laptop processzorok eladók (Intel, Core-i3, i5, Core 2 Duo)
- Új, gyári, eredeti akkumulátortöltő + akku Kit (Sony ACC-TRW)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen