Hirdetés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
veterán
mán' gyün' lefelé
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
homerhamm
őstag
1-2 év múlva meg majd ennek is lekapcsolják a szervereit, mert nem játszik vele senki.
Vat ar ju duing?
-
savior
őstag
Ez milyen játék? Mmo? Pvp vagy pve? Olyan mint a Warframe? Van benne tárgyrendszer, lootolás?
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kooperatív PVE TPS, Unreal Engine 5 motorral. Tonnaszám van benne loot, gear, fegyverek. Ha nagyon hasonlítani akarom valamihez, akkor talán olyan mint az Outriders, vagy a Division 2. Ez egy régi videó, de a lényeg látható benne
Live-Die-Respawn
-
scyllafren
senior tag
Megyek is, kell a "Nyuszi, hopp!"
-
Daelion
őstag
Kíváncsi leszek, hogy mennyit változott/fejlődött az előző bétahoz képest amiben játszottam.
Egész poén volt, én láttam benne potenciált bár lehet csak azért mert imádom a looter shooter szerű játékokat.Csak Nexon ami miatt kicsit tartok tőle mert 7+ évig játszottam Nexon free2play MMO-t és hát azért csináltak érdekes dolgokat.. 'az mondjuk igaz, hogy a játék még mindig megy'
[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
Kíváncsi leszek rá, az előző béta a félkész és bugos 5.0-ás motorral jött ki, ez meg már az 5.2-t használja, plusz én is cseréltem az akkor RX470-et egy picit kevésbé koros RTX3060-ra. Szóval reményeim szerint médiumban menni fog legalább úgy, mint az elődje LOW-ban. (Amúgy betegek ezek a koreai fejlesztők, mert a karakterek amikkel eladják a játékot, azok low beállításnál is alig voltak rondábbak, mint a promó videókban.
)
Az is érdekes, hogy a kezdő történet is variálva lett. Cserélték a fegyver hangokat, javították az animációkat, de ami érdekesen hangzik, hogy a graplink hook nem csak fejlesztve lett, hanem állítólag lesz parkour is a játékban. Igaz nem írták, hogy a bétában is, de hahó Titanfall 2!
Jó lenne, ha onnan mehetnék tovább a bétában, ahol tartottam, de biztos nullázva lesz minden. Pedig az a nyuszis páncél marha jó.Egy kérdés azoknak akik már letöltötték. Kérdezés nélkül az előző bétára telepűl, az meg HDD-n volt. Át tudom valahogy tenni fájdalom mentesen az SSD-re? Mert azért csak jobban csúszna.
[ Szerkesztve ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Daelion
őstag
Vindictust játszottam az Amerikai béta óta.
'ott 1 évig aztán miután megnyílt az EU szerver átmentem oda a maradék éveimre'
Nálam előző béta egy 3060 Ti-vel High grafon/2560x1080 felbontás DLSS Quality-val bekapcsolva pont elment 60 fps körül úgy nagy átlagban. 'miután fixelték a DLSS-t mert kezdésnek az sem működött.
'
De ja az még az alap UE 5 volt szal erre kíváncsi leszek.Azt a nyuszis armort én is bírtam bár csak a béta végére lett meg nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
Van egy csomó bemutató videó a Youtube-on, mivel egyesek már 2 hete tolják a bétát, egy zárt bétát. Van bemutató videó mik változtak például. Érdekes marketing fogás.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
VágniValó
addikt
Na erre megpróbálok a héten időt szakítani, gracias!
Remélem a gépigény nem brutal"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!"
-
Komplikato
veterán
válasz
VágniValó #15 üzenetére
Windows 10 64 bit, Intel i7-7700k/Ryzen 5 -2600x, 16GB ram, RTX2060/RX5600XT, 30GB SSD
És ez az ajánlott konfig, nem a minimum. Ebből ami fájhat az az SSD, ha nincs.
állítólag a bétában összeszedett kozmetikai cuccok lehet megmaradnak a végleges játékra. Minden más nyilván resetelve lesz. Mondjuk nálam csóri Ryzen 1600 lehet vért fog köhögni?[ Szerkesztve ]
-
VágniValó
addikt
válasz
Komplikato #16 üzenetére
RTX2060-as laptop, köszi nem lesz gond a 1080p 60fps-el
"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!"
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Komplikato #14 üzenetére
Eddig direkt nem nézegettem anyagokat belőle, de ahogy látom egész jónak tűnik a cucc. Remélem élőben is tetszeni fog, mert live service játékként ezt tervezem tolni a Destiny helyett majd a jövőben
Live-Die-Respawn
-
Low Noise
senior tag
Ó, én meg azt hittem jön egy új singleplayer játék
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok.
Én is kíváncsi vagyok a mostani verzióra. Az első bétákat PC-n toltam. Most a PS5-ön próbálom ki.Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
-
.LnB
titán
Tegnap nem felejtettem el letölteni. Úgyhogy ma elvileg kipróbálom. A trailere megtetszett.
Homo Ludens
-
kicsako
senior tag
Él a béta szerver, kezdődhet a buli csak a főni meg ne tudja
Xiaomi Mi 10T Pro, PlayStation 5, Gamer PC(Ryzen 5 3600+RTX3070), LG OLED 55C11LB
-
duvi
nagyúr
válasz
Komplikato #16 üzenetére
Remélem, hogy valid lesz ez a gépigény, mert az előző béta nem remekelt az akkori gépemen (3700X+3060Ti+32GB), 1440-ben! Durván ugrált az FPS.
-
pRoject2HUN
őstag
Alfához képest sokkal jobb, optimalizáltabb, jobb a grafika is, ez de jó lesz ha kijön 1.0-ban
¯\_(ツ)_/¯
-
mg1992mg
senior tag
Eddig lvl6 vagyok, nagyon adom a gamet. Esik a lút dögivel
-
mg1992mg
senior tag
válasz
Lacielvtárs #26 üzenetére
Küldizés közben nekem beadta őket, lehet a harmadik is ilyen lesz majd. Lvl9
-
oriic
HÁZIGAZDA
Xbox Series X-en mocsok jól néz ki a játék, de akadnak kisebb gondok vele. A teljesítmény egyelőre olyan amilyen, van hogy nincs meg a fix 60FPS, illetve láttam már egy-két grafikai glithc-et is, plusz ahogy látom az ajak szinkron az a koreai szinkronhoz van beállítva, angolnál furák a szájak, amikor beszélnek. De ettől függetlenül tetszik, már most félek, hogy több idő megy bele, mint Destinybe
(már ha lesz hozzá tartalom is a jövőben ugyebár.)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
wjbhbdux
veterán
Kicsit Googlefordítós az angol
-
duvi
nagyúr
Az első bétához képest, kimondottan kellemes meglepetés
Igaz, egy fokkal erősebb a gépem mint anno, de érezhetően jól sikerült az optimalizálás. Nagyon szépen fut a játék, nem ugrál az FPS, eddig buggal se találkoztam. Szerintem a hangok is sokat javultak. A játékmenet kellően pörgős, a grafika kimondottan látványos. Be is került a kívánságlistámra
-
VágniValó
addikt
Remélem azért nem jött több vélemény, mert beszívott mindenkit.
Most indítottam el csak a letöltést, és 5:00 óta fent vagyok..wáá ebből lehet csak holnap lesz kipróbálás, mert esik le a fejem
"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!"
-
Daelion
őstag
Nekem alapvetően ugyan az maradt a gépem mint az ~1 évvel ezelőtti amikor azt a bétát játszottam.
Észrevehetően jobban és stabilabban fut a játék most.Engem is érdekel a játék majd csak kérdés, hogy mennyi időm lesz vele játszani ha megjelenik véglegesen.
Ja ha nem nézted és játszottál a tavalyi bétában akkor mailben kaptál a 3 alap karihoz 1 skint meg pár egyéb dolgot. -
Daelion
őstag
Na akkor jó mert nem voltam biztos, hogy milyen alapon jött mert pre registration beta rewardnak írták.
Jah most néztem utána Nexon oldalán, ezt a mostani bétát hívják pre registration betanak és ahhoz jár. 'mivel én már regelve voltam azért gondolta, hogy az előző után járt'
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Kipróbáltam én is. LVL8-ig jutottam, de nem játszottam túl sokat vele.
Kicsit Destiny, eléggé Warframe, és valamiért nekem az Anthem is beugrott róla (-repülés). Pedig az Anthem-mel is csak ilyen tesztverzióval játszottam.
A jeges csajszit választottam (Viessa). Nekem a képességei nem igazán tetszenek. A karakter kinézete viszont igen.
A Descendant menüben meg lehet nézni, hogy milyen karakterek lesznek még. Van pár izgalmasnak ígérkező.
És most láttam, hogy milyen frankó macis hátizsákot kapunk, ha elérjük a lvl20-at.Azt meg kellene szereznem!
Egyébként a játék vizuális dizájnja tetszik a legjobban. Mert a játékmenet dizájnja nem igazán hoz újdonságot.
Összességében egy korrekt játéknak tűnik. Destiny és Warframe pótléknak jó lehet ez.
Mikor fog megjelenni egyébként? És ingyenes lesz?Ui.: Csináljatok topikot a játéknak. orii..
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens
-
Lacielvtárs
veterán
srácok, miért van az hogy harc közben elfogy a lőszer és a meghalt nemeik nem megfelelő lőszert dobnak?
harc közben kissé körülményes váltani és keresgélni fegyvert
bocsánat a nagyon hülye kérdés miatt, imádom a játékot, de ez iszonyat bosszantó hogy lőszer nélkül nem tudok mit tenni
valami lehet nálam van rosszul beállítva? tény hogy nincs angol nyelv tudásom, és lehet az a gond, valamennyire boldogulok, de ez így már lvl17 szinten eléggé nehéz, sőt inkább idegesítő hogy rohangálok lőszer után
előre is köszönöm a tanácsokatno meg hogy tudok egy egy missio-hoz segítséget hívni? olyan mint a Division 2, hogy valamit be kell állítani?
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
kicsako
senior tag
válasz
Lacielvtárs #43 üzenetére
Fegyvereken látod milyen ritkaságú lőszert használ. Érdemes 1 fehér(gyakori) ammos fegyvert berakni, ahhoz minden is dob ammot.
Xiaomi Mi 10T Pro, PlayStation 5, Gamer PC(Ryzen 5 3600+RTX3070), LG OLED 55C11LB
-
.LnB
titán
Na már készül a nyuszim.
Homo Ludens
-
duvi
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #43 üzenetére
A fegyverváltás alapból is görgőn van. Nem muszáj a billentyűzettel váltogatni. Három fegyvert gyorsan megtanulsz, hogy éppen előre vagy hátra kell húzni a görgőn. Első fegyónak ajánlom az Assault Riflet (fehér lőszer), másodiknak egy kéket, pl. Scout Riflet. Harmadiknak jöhet egy nehézfegyver (lila), pl. egy shoti. A lilákat tartogasd a keményebb ellenfelekre, vagy vészmegoldásra. Az első kettőhöz (fehér és kék) folyamatosan találsz lőszert, ha mozgásban maradsz. Alapból public mapon játszol. Ha nem állítod át privátra, akkor bármikor besegeíthettek egymásnak, anélkül, hogy partyban lennétek. A speciális eventeknél automatikusan összepárosít a játék idegenekkel is. Emellett van friend és party invite lehetőség is, ha nem akarsz egyedül játszani.
Többiektől egy kérdés. Jól látom, hogy a demóban lvl 40 a plafon? Nem akar feljebb lépni a karim -
wjbhbdux
veterán
Onnan már a modulok fejlesztésével növeled tovább az erejét.
Energy Activator (Warframe: Orokin Reactor/Catalyst)
Ez a cucc a Twitch drop is, ami duplázza a karakterbe vagy fegyverbe felhasználható mod kapacitást.Crystallization Catalyst (Warframe: Forma)
Ezzel meg 1-1 sloton tudod felezni a felhasznált mod kapacitást ha megfelelő jelű modot teszel oda.Ez Level 40-ről újra nullázza és fel kell húzni megint, ezt majd párszor el kell játszani, hogy sok magas szintű modult bele tudj rakni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
gp A teszt magyar idő szerint holnap reggel indul és egészen jövő hétig tart.
- Sony VAIO UltraBook(15mm!!,960gramm)FullHD IPS,core i5,SSD,vil.billentyű,Új 7óra akku,Új töltő
- HP Ultrabook core i3 5010u 4x2,1Ghz, Intel HD,SSD,új akku, szép állapot
- -61% Dell Latitude 7330 Carbon:i7 1265U,16GB,512GB SSD,13.3" FHD Touch 99%sRGB,1.1kg,3.5év Dell gari
- PlayStation 4 Pro 1TB +játékok, kormány
- Logitech g25 alaplap
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest