Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katona84
tag
Miért lennék bajban? Túl lassú? Lightning network....Vagy nem kapok hitelt? Màr vettem fel BTC alapon elbírálás nélkül 5 perc alatt.
Nem tudok vele fizetni? Hivatalosan lehet....P2P meg annak aki elfogadja, a világon bàrhol. (Egyre többen...mondjuk hivatalosan is.)
Jah tudom miért lennék bajban, mert az enyves kis bürokratikus kezek nem jàrtszhatnák tovább a játékaikat. Legalàbbis úgy nem, ahogy eddig tették. Meg milyen màr az ha valamit tényleg birtokol az ember és nem lehet elvenni. Felhàborító. !
De megmondom neked a végén miért fog a BTC nyerni. Az egyetlen pénzügy eszköz ami nem köthető, szervezetek, vízfejek, bürokratàk, politikusok arcàhoz, az a BTC. -
Parano1d
tag
Nem kell tiszteletlennek lenni azért.
A kripto már mainstream, eltörpül mellette egy olyan kis ország költségvetése mint Magyarországé. másfelől könnyű helyzetben vagyok, mivel 7 éve hallgatom az ellenzőket, de a BTC köszöni szépen jó van, ha őszinték akarunk lenni sosem volt ilyen jól.
Nem kell imádni, sem gyűlölni, meglátjuk mi lesz belőle, de azért valahol a tények azt a véleményt igazolják, hogy megfér a jelenlegi pénzügyi rendszer mellett, sőt egyre többen használják is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest