Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
nagyúr
ISO 9660?
Bár nem ISO, de az Ajazz AK832 Pro kiosztása végre olyan amilyennek egy 75%-osnak lennie kell. Az Ins + Del is ráfért még úgy is, hogy 2 gombnyi helyet feláldoztak valami kijelzőféleségnek. Remélem homlokukra csapnak majd a gyártók hogy "nekem ez eddig miért nem jutott eszembe?".
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Szinte soha nem használom, pedig nem keveset gépelek, napi rendszerességgel. A Home/End viszont alap, ezen meg van. Just sayin.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
nyunyu
félisten
Grr, itteni € árakra is ráteszi a +27% magyar ÁFÁt az .eu webshop a checkoutkor, ahogy az akkogear.de is.
.com-on viszont nem kapni ISO kiosztást.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
Gyakorlatilag 40%-kal drágább.
-
nyunyu
félisten
Insert a legtöbbet használt gomb a kurzor után. Ctrl+Ins, Shift+Ins. Home-ra elég az Fn kombó, alig van együtt nyomva más gombokkal, oda belefér.
1800-on (meg a belőle származó 75%, 96% kiosztásokon) elég kényelmetlen a Ctrl/Shift-Ins, mert nincsenek egy vonalban a jobb oldali Ctrl/Shift gombok, könnyű félrenyomni közben a bal kurzorra.
Így kénytelen voltam az 1800 jellegű billzeteimen átszokni a Ctrl-C/V-re.Dedikált Home/End nélküli 1800Compactomon Ctrl, Shift, Ctrl+Shift-Home/End jellegű kálváriámról már regéltem korábban.
(Shift-Num7/Num1 a Home/End, viszont a KVM switchem lenyeli az azonos oldali Ctrl-Shift lenyomást)
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
nagyúr
Azon lehet, mert +2 sort kell áthidalni. Nem lehetetlen, ha a hüvelykujjad mozgatod a shiftre beillesztéskor, de én is a hüvelykujjat rakom a controlra, mutató a shiften, "beintő ujj"
az inserten. Amiért az insertes másolást jobban szeretem a ctrl+c/v-nél, hogy az insert a sarkon van, meg a control is, gombszámolás / billentyűzetre nézés nélkül is eltéveszthetetlen. Mindezt persze lenullázza, ha jobb oldalra "elfelejtenek" controlt rakni, akkor ugrik az egykezes kombó előnye.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Á, azon is találsz olyan problémát, amit két perc alatt át lehet hidalni, de nem fogod.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
HELLAFLUSH
őstag
Jó'van AKKO.
-
nyunyu
félisten
válasz
Dr. Akula #10 üzenetére
Mondjuk a 75%-omon annyira nem tűnt fel, hogy messze lenne az Insert, mert azon az akkori HP 8570P laptopom elrendezéséhez hasonlóan a BackSpace fölé tettem az Ins/Del duót. (Csak nem volt 1800-hoz való Del kupak az EnjoyPBT ISO kupakszettben.)
Mostani Akko 3098B-n az 1800-hoz képest eggyel lejjebb, de jobbra van az Ins, talán még nehezebb lett megnyomni, mert nem sarkon van
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
Végre egy olyan cég, aki nem csak a jenkikre gondol!
Vesszen az ANSI layout!!4!négy! -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Dr. Akula #18 üzenetére
Mit, hogy nincs dedikált Home/End, ami a legfontosabb gombok között van, ha sokat gépelsz?
-
Új hozzászólás Aktív témák
ph Gasket mount, hot swap, F1-F12 gombsor, PBT kupakok, szivaccsal gazdagon bélelt ház, RGB, 2,4 GHz és Bluetooth – ezek egyesülnek egy 100 eurós pakkban.
- Sony VAIO UltraBook(15mm!!,960gramm)FullHD IPS,core i5,SSD,vil.billentyű,Új 7óra akku,Új töltő
- HP Ultrabook core i3 5010u 4x2,1Ghz, Intel HD,SSD,új akku, szép állapot
- -61% Dell Latitude 7330 Carbon:i7 1265U,16GB,512GB SSD,13.3" FHD Touch 99%sRGB,1.1kg,3.5év Dell gari
- PlayStation 4 Pro 1TB +játékok, kormány
- Logitech g25 alaplap
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest