- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtoomi
addikt
Pls ajánljatok valami dts kodeket, emrt elszedtem ac3 filtert, legújabbat, és van 2db pink floyd dts cd-m, és se winamp, se wmp, se media player classic nem játsza le.
Pedig dts dekódolást bekapcsoltam.
-
djtoomi
addikt
Sőt, még anyni sem....
Gyári bass testben, ami távról benyomok, 3. ockán van ereje, de nem sok, feltekerem félig, lezúg a fejem.
De nem fél hangerőn fogom hallgatni, mivel társas lénby vagyok, és ösök már 5-ös hangerőn is baszogatnak...Szóval logi, nálam elástad magad.vedini: Genius tökéletesen szól, most azon hallgatom, mélye felüdülés a z5500 után...Szóval hangkari okés....
-
djtoomi
addikt
válasz
Kis zöld izé #3400 üzenetére
-
djtoomi
addikt
válasz
Cleinor #3396 üzenetére
Akkor ebben segítségedet kérném.
Lordban ahol vettem, kérdeztem mennyi egy digitális kábel, amire azt a választ kaptam, hogy 2méteres 6rugó.
Amúgy msot nézem, nincs is hangkarin digitális kimenet.
Ilyenem van.
Kis Zöld Izé:
Ennél a rendszernél légyszives ha egy módod van rá használj digitális kapcsolatot.
Ebben én olyat nem látok, hogy NE használjak.
-
djtoomi
addikt
válasz
Cleinor #3393 üzenetére
Hát nem tudom.
Geniust is be kellett járatnom, 2 nap alatt emgvolt....
De itt a membrán télleg éppenhogy megmozdul mintha a szél fújná.
Itt a 300nm-es lakásban, lemegyek egy emeletet, a mélyből semmit nem hallok, közép-magas meg gyönyörűen szól.
De az zavar, ha benyomom, hogy use subwoofer output, minden eddigi hangfalam megemberelte magát, és norméális mélyt adott ki, ez semmit nem csinál vele, ha bevan kapcsolva, ha nem. -
djtoomi
addikt
-
djtoomi
addikt
válasz
Kis zöld izé #3390 üzenetére
Tervezem is, de most nem fér bele(8k volt a szállítás, mert taxival mentem örsig, és gödöllőn hazáig)így meg rohadtul kiszaladtam a max 75k-s keretből...
Egyedül a jurassic park thx-es muzsikában az üvöltésnél meg böfinél van logi szintjén vagy picit fölötte....
-
djtoomi
addikt
válasz
Kis zöld izé #3387 üzenetére
Nem küldöm szénné, max 8-10-re húztam eddig fel.
A mély a földön van, tőlem kb 60 cm-re, szóval nincs olyan messze se, de pl egy jóminőségű zeneszámnál odateszem a fülem, hallom hogy szól, de nem valami erősen.
Haverom átjött megnézni előbb, neki lassan 2 éve z5500 van, azt mondja ez ilyennek kell lennie.
Szóval most el vagyok keseredve.
Faterom autójába pio subláda van, a legolcsóbb 20k-s verzió, az is szarrá alázza, pedig aszzem 150w-os, egy noname erősítő melett.Előbb szedtem le innen hangokat.[link]
A jurassic-os viszont odab@szott.Szóval ott előjött a mély, így van kb a genius szintjén.De a többi hangszóró jóval szebb, de az hiába szép, ha a mély erőtlen.
Cocacola is egész jó, de szintén smemi, mondom star wars csúcshangja, az pfff, vérgagyi....Viszonyítás képpen:
Rokonnak Logitech Z-560 van, immár több mint 4 és fél éve, ott star wars úgy szólt, hogy besz@rtam, meg minden zene, pedig az 100w-al gyengébb is mint ez.Most winampban is adtam neki +12db-t, és így talán genius szintjén van a mély, de inkább alatta, továbbra is.
-
djtoomi
addikt
Jön, a membrán is mozog,levegőt is fúj, de nem valami erőset.
Testnél nem tekerem fel maxra, mert egyrészt megsüketülök()másrészt más is van a környéken.
Hangkarira jól van bekötve, minden hangfal szépen szól külön, driverből mély tesztnél mély is szól, de a mély nem olyan jó, akárhogy nézem, mint a geniusé volt, de a többi hangszóró viszont magasan veri a geniust.
Nincs dvd lejátszó a házba, senki enm néz dvd-t rajtam kívül, én meg gépen teszem.
És hogy én optikai kábelre egy fél évig tuti nem költök, az fix.... -
djtoomi
addikt
Sziasztok!
Ma délben vettem egy ilyen cumót a lordból.
Hévvel enm volt egyszerű hazahozni....
Nagy reménységeket fűztem felé, mert azt állítja mindenki, hogy a legjobb.
Ezelőtt egy genius sw 5.1 ht-m volt, a 3600-as.
Kibontottam, összeraktam, rákötöttem audigy 4-re, star wars 3. epizódját, full hd-ban 5.1-es 96/24-es hanggal elinditottam.
Hát, iszonyat nagy csalódás a mélye.
Magasak jobbak, sokkal jobbak, közép is okés, de a mély.
genius maximumra tekerve a mély, kx mixerből +12db, és brutál volt, ezen ST-n mély maximumra, 6ch direct-be, kx mixeren mélyre +12db, és nagy nulla.Legereősebb fokozaton sem hozza a geniust.A hangerő 8-10-es kockán brutális, és tiszta is, de a mély az nagyon gyenge, szvsz borzalom.
A 20k-s geniusnak sokkal teltebb, erősebb, jobb mélye volt.
Veszek mellé talán egy x-fi xtrememusic-ot(inkább zenére, és filmre használom), de ha azzal sem lesz jobb, akkor nagyon fogom sajnlni az érte kidobott(utiköltséggel együtt)80k-t.Szinte olyan, mintha a mély nem is dolgozna, oldalt levegőt alig fúj ki, membrán is épphogy mozog, kb olyan szintű, mint a legolcsóbb 2.1-es szarok(logi x230 mélye szarrá alázza ezt)pl egy creative, vagy noname fos....
-
djtoomi
addikt
válasz
Kis zöld izé #3229 üzenetére
Nem zsír új, csak jó állapot, és fél év gar van rá edigitalba.
-
djtoomi
addikt
válasz
Kis zöld izé #3225 üzenetére
Kb fél év múlva egy 4x5m-es szobába költznék, oda már kellene.
G51 fele nem olyan jó mint ez.
Amúgymeg most láttame gy eladót 49-ért, elvitték, emg van egy 55-ért, de nem akarom senkivel félrerakatni, meg valsz nem is raknék félre.
Hangkarit majd lehet hogy vennék, de augusztusnál hamarabb nem.
ÉS a fő indok, hogy a genius 3600-asam mélynyomója befosott.
Régóta akarok egy ilyen csodát, de most van rá csak pénz. -
djtoomi
addikt
válasz
Kis zöld izé #3223 üzenetére
A gond csak az, hogy 70k-m van, összesen, egy ft-al sem több(pontosítok:48k-m van, ösök segítenek ki 22-vel, mert ennyit tudnak max adni most).Szóval olyan könnynen nem pattogok.
Abban reménykedek angyon, hogy itt kikapok a vételkor(kb még 1-1.5 hét)egy 50-55k-s árat, amin még gari is van, és jó állapotban van.
Amúgy audigy 1394-re sokan mondják, hogy van olyan jó, mind a sima audigy 2.
De hogy most 9-10k-t, vagy netalántán 20k-t kiadjak hangkarira, az elképzelhetetlen(nincs miből).
Amúgy a mélynymó mérete azért fontos, mert minden sarokban van valami bútor, egyedül az asztal alatt van hely a földön, mert végig a szoba oldalai tele vannak hányva szekrénnyel( a szoba 3m x 4m)szóval túl nagynak nem mondhatni.
És ha túl amgas, akkor nem fér be, és valamelyik szekrényt cserélni kell, ami plussz pénz. -
djtoomi
addikt
Sziasztok!
Eljött az idő, hogy én is beruházzak egy ilyen gyönyörűségre.
Csak egy a gond, összesen 70e van rá, amibe posta meg minden bele kéne férjen.
Nekem egy audigy 1394-es hangkarim van, ez elég a logihoz?
Mert most nincs kess X-Fi-re.
Amúgy hol érdemes megvenni, hol a legolcsóbb, illetve még milyen cucc kell hozzá, hogy a legjobb teljesítményt hozzam ki belőle?
Kb mekkora a mélynyomó magassága, mert az sem mindegy, ha túl nagy, a szobát át kell alakítsam....
-
djtoomi
addikt
Sziasztok!
Nem tudtok valami olyan számot, ami kb 1-2mp-es és egy hatalmas durranás hallatszik csak a mélyből?
Ne legyen alatta semmi zene, csak egy hatalmas bumm.
-
djtoomi
addikt
Sziasztok!
Ha minden jól megy, a napokban belépek a klubba wampa1 segítségéval, a kérdésem hogy egy audigy 1394-es hangkarin hogy szólna a cucc?kX driver van fent, a genius 3600 jól szól vele. -
djtoomi
addikt
válasz
Riddick77 #2211 üzenetére
De te mivel kaptál másikat,ezért ok hogy ha valaki megvenné 50-ért de az nem törvényes mert egyszer megvettél vmit 80-ért akkor ne add el kétszer mert az nem törvényes.SZal én adnék érte 15-öt és akár holnap küldheted mert logi nem hinném hogy visszavenné,amugy nekem az álmom ez a hangfal de nincs több kes.
-
djtoomi
addikt
válasz
Riddick77 #2209 üzenetére
Hello!
Nekem nem tudnád elküldeni jelképes összegért?Mert nem baj az ha pattog,de nagyon kéne,majd kicseréltetném.Esetleg gari papirod van hozzá?Add már meg léci telszámod beszéljük meg mert nekem kéne igy is a hangfal!Külsejébe bele vagyok szerelmesedve.Ugysem küldenek érte semit!
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
válasz
Fatal1tyUSER #2028 üzenetére
Zenére is jobb meg mindenre a logitech többek között azért mert THX minősitést is kapott.Sztem mindenképpen ezt vedd a hangerő kb egy koncert erejével bir az én ''csak'' 120w-os geniusomat is felteszem 100%-ra már mozog a gépház az asztal tetején.500w-al akár kimehezz egy diszkóba és oda is sok.Sztem csak ezt vedd a másik azért ennyi mert van hozzá erősitő de az meg neked nem kell mert nem is erre a célra.
-
djtoomi
addikt
válasz
Fatal1tyUSER #2025 üzenetére
Ott az erősitő a lényeg és valami gagyi hangfalszettet adnak hozzá.Sztem mindenképpen a Logitech Z5500-t vedd mert sokkal jobb PC-hez a hangkaridból pedig arra következtetek hogy sokat játszol erre mindenképpen jobb a Z5500 meg mindenre sztem.Bőven elég bármire...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Nyaralás topik
- Milyen videókártyát?
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest