Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabesz07
csendes tag
Sziasztok, van pár kérdés ami felmerült bennem.
Ha jól olvastam már más altcoinnál is használták a pow bányászát helyett a pos-t. Erről van valakinek tapasztalata, hogy ez hogy működik?
Azt olvastam ha elérkezik a pos szakasz az ethereumnál akkor a tulajdonjog alapján fog új ethereum beáramlani a rendszerbe. Ez olyasmi lenne, mint amikor beteszem a bankba a pénz kamatozni?
Ez nagyon érdekelne de sajnos kevés érthető anyagot találok róla.Megfigyeltem, hogy nagyon durván emelkedik a nehézségi szint, 2 hónap alatt kb. megduplázódott. Ez mennyire befolyásolja a kitermelt ethereumot? Nézegettem online kalkulátorokat és azok szerint kb. egyenesen arányosan befolyásolja a nehézségi szint változása, vagyis dupla nehézségnél fele annyit termel. Ez reális? Itt kíváncsi lennék azok tapasztalatára aki már egy ideje ezt bányássza.
Melyik kalkulátort javasoljátok a tervezéshez? -
csabesz07
csendes tag
Mesterlövész köszönöm szépen a választ. Igyekszem én is minél több infot összeszedni ebben a témában.
[ Szerkesztve ]
-
csabesz07
csendes tag
Jelenleg a bányászat által használt blokklánc biztosítja a rendszert, hogy senki ne tudja manipulálni.
Mi lesz a POS szakaszban, ott hogy lesz fenntartva a rendszer biztonsága bányászat nélkül?A másik kérdés, hogy jelenleg a tranzakciókat a bányászok végzik el, de ha nem lehet bányászni tranzakciók attól ugyan úgy lesznek. Azok a tranzakciók, hogy fognak végbe menni?
-
csabesz07
csendes tag
Érdeklődnék ki milyen tárcát használ az Ethereumhoz? Melyik a legbiztonságosabb?
Én ezt a tárcát találtam ami jónak tűnik:
https://holytransaction.com/
Valakinek van tapasztalata erről a walletről? -
csabesz07
csendes tag
Vissza olvastam a fórumban az X11 algoritmussal való bányászatról, de semmi konkrétumot nem találtam.
Információt keresek erről, mit lehet ezzel termelni, mennyire éri meg (állítólag ezzel az algoritmussal kevesebb áramot fogyaszt a GPU).
Valakinek van e személyes tapasztalata ilyen téren?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest