Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
válasz deadwing #36675 üzenetére
Én figyelem a VRAM-ok terhelését mining közben a 1080-nál és úgy vettem észre, hogy alig dolgoznak, szerintem nincs értelme a VRAM tuningnak. +400 és -400 között kb 1Mh/s különbséget mértem, én emiatt nem nem fogom agyonjáratni őket
Egyedül Equihash közben járnak a RAM-ok 90% környékén és számít is az órajel, igaz nem sokat ott sem.[ Szerkesztve ]
-
szazbolha
addikt
Ezeken a periféria kábeleken (molex csatikon) általában 1 db 12V-os vezeték van. A keresztmetszetből kiindulva max 15A-ral terhelhetők (de inkább csak 10A ha óvatosak vagyunk). A riseren, meg 6A -is mehet memó igényes algónál. Te 3db -ot kötöttél rá, ami elérhette a 18A-t is.
De azt gondolom nem ez okozta a problémát, hanem a csati volt oxidálódva / szennyeződve és az így keletkezett ellenálláson alakult ki hőleadás, ami megolvasztotta és/vagy tovább rontotta a a csati vezetőképességét.
A moduláris tápokon 1-el több lehet az érintkezési probléma. Nem is tudom, hogy lehetne megpucolni azokat a csatikat.Egyébként én egy periféria ágra max 2 risert kötök. Ha lehet azt is molexxel és keresztbe kötve a másikkal ággal. (molex/6pin csatin 2db molex van)
[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
hm, nekem FSP Auruom PT 1200W van, mikor nézegettem a kábeleket nem éreztem melegnek őket, bár én csak a risernél néztem. Mivel adtak hozzá kábelt bőven emiatt 1 kábelre 2 kártyát kötöttem max. Remélem nem fognak megsülni a kábelek vagy legalább a védelem időben leold, ha baj van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest